EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:32 #1 2.500 bütçem var. AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient HE Manyetik ARGB Kablosuz Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu klavyeyi düşünüyorum. İlk kez manyetik swith deneyeceğim ve bu switchler hakkında gram bilgim. Yok Amazon'dan olması şart koşulsuz iade olduğu için. Buna ek olarak 2500TL'lik versiyonuda var ama farklı olan tek şey keycapsler mi anlamadım, AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink HE Manyetik Switch ARGB Kablosuz Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar. Bu fiyata önerilerinizi beklerim.
2.500 bütçem var. AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient HE Manyetik ARGB Kablosuz Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu klavyeyi düşünüyorum. İlk kez manyetik swith deneyeceğim ve bu switchler hakkında gram bilgim. Yok Amazon'dan olması şart koşulsuz iade olduğu için. Buna ek olarak 2500TL'lik versiyonuda var ama farklı olan tek şey keycapsler mi anlamadım, AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink HE Manyetik Switch ARGB Kablosuz Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar. Bu fiyata önerilerinizi beklerim.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek Dün 21:35 #2 Bende var sırf manyetik diye alma mekanik hissi daha iyi.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.317 Makaleler 3 Çözümler 21 Dün 21:37 #3 EnEsFc161 dedi: 2.500 bütçem var. AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient HE Manyetik ARGB Kablosuz Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu klavyeyi düşünüyorum. İlk kez manyetik swith deneyeceğim ve bu switchler hakkında gram bilgim. Yok Amazon'dan olması şart koşulsuz iade olduğu için. Buna ek olarak 2500TL'lik versiyonuda var ama farklı olan tek şey keycapsler mi anlamadım, AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink HE Manyetik Switch ARGB Kablosuz Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar. Bu fiyata önerilerinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... Manyetik önermem doğrusu çok bir olayı yok ama illa manyetik denemek istiyorsan bunu al. MCHOSE Ace 68 E-sport Black%65 HE Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar MCHOSE Ace 68 E-sport Black%65 HE Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
EnEsFc161 dedi: 2.500 bütçem var. AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient HE Manyetik ARGB Kablosuz Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu klavyeyi düşünüyorum. İlk kez manyetik swith deneyeceğim ve bu switchler hakkında gram bilgim. Yok Amazon'dan olması şart koşulsuz iade olduğu için. Buna ek olarak 2500TL'lik versiyonuda var ama farklı olan tek şey keycapsler mi anlamadım, AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink HE Manyetik Switch ARGB Kablosuz Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar. Bu fiyata önerilerinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... Manyetik önermem doğrusu çok bir olayı yok ama illa manyetik denemek istiyorsan bunu al. MCHOSE Ace 68 E-sport Black%65 HE Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar MCHOSE Ace 68 E-sport Black%65 HE Ice Blue Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #4 Manyetik switchin getirdiği bazı özellikler var amaç onları denemek rekabetçi seviyede kullanmak gibi bi amacım yok zaten. bdxmrz dedi: Bende var sırf manyetik diye alma mekanik hissi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Manyetik switch şart değil ancak denemek istiyorum önerin var mı? Hissiyat çok önemli değil benim için.
Manyetik switchin getirdiği bazı özellikler var amaç onları denemek rekabetçi seviyede kullanmak gibi bi amacım yok zaten. bdxmrz dedi: Bende var sırf manyetik diye alma mekanik hissi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Manyetik switch şart değil ancak denemek istiyorum önerin var mı? Hissiyat çok önemli değil benim için.
Reis_Gezer Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:43 #5 EnEsFc161 dedi: Manyetik switchin getirdiği bazı özellikler var amaç onları denemek rekabetçi seviyede kullanmak gibi bir amacım yok zaten. Manyetik switch şart değil ancak denemek istiyorum önerin var mı? Hissiyat çok önemli değil benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısı var bende muhteşem bir klavye sesi filan acayip.
EnEsFc161 dedi: Manyetik switchin getirdiği bazı özellikler var amaç onları denemek rekabetçi seviyede kullanmak gibi bir amacım yok zaten. Manyetik switch şart değil ancak denemek istiyorum önerin var mı? Hissiyat çok önemli değil benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam aynısı var bende muhteşem bir klavye sesi filan acayip.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:43 #6 Reis_Gezer dedi: Hocam aynısı var bende muhteşem bir klavye sesi filan acayip. Genişletmek için tıkla... Bu iki versiyon arasında tek fark keycapler mi öyleyse ucuzunu yapıştırıcam da.
Reis_Gezer dedi: Hocam aynısı var bende muhteşem bir klavye sesi filan acayip. Genişletmek için tıkla... Bu iki versiyon arasında tek fark keycapler mi öyleyse ucuzunu yapıştırıcam da.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #7 EnEsFc161 dedi: Bu iki versiyon arasında tek fark keycapler mi öyleyse ucuzunu yapıştıracağım da. Genişletmek için tıkla... Yoktur ama birinde mekanik yazmışlar manyetik olması lazım.
EnEsFc161 dedi: Bu iki versiyon arasında tek fark keycapler mi öyleyse ucuzunu yapıştıracağım da. Genişletmek için tıkla... Yoktur ama birinde mekanik yazmışlar manyetik olması lazım.
EnEsFc161 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:03 #8 Wraith W60 mı bu mu?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek Dün 22:04 #9 EnEsFc161 dedi: Wraith W60 mı bu mu? Genişletmek için tıkla... İkiside iyi.