İyi günler dostlar. Akko MonsGeek Fun 60 Max alınır mı? Yoksa bu fiyatta daha iyi bir klavye var mı? En çok Valorant oynuyorum bilgisayarda, onun dışında SteelSeries Apex 3 TKL kullanıyorum. Mekanik klavyeye geçmek istiyorum.
Hard FPS oynamayacaksan mekanik daha mantıklı. Çünkü bu bütçedeki manyetikler giriş seviyesi olduğu için pek tatmin etmeyebilirler. Ayrıca manyetiklerin ömürleri mekaniklerden genellikle daha kısa oluyor.
Vallahi bilgisayara Valorant oynamak dışında girmiyorum, başka oyun oynayacak olursam eğer şu an elimdeki klavyeyi takarım en kötü, o yüzden bana Valorant oynayarken kullanacağım bir klavye önerirseniz sevinirim.
Vallahi bilgisayara Valorant oynamak dışında girmiyorum, başka oyun oynayacak olursam eğer şu an elimdeki klavyeyi takarım en kötü, o yüzden bana Valorant oynayarken kullanacağım bir klavye önerirseniz sevinirim.