Akko MonsGeek Fun 60 Pro vs Fun 60 Max

ZexIR07

Decapat
Daha fazla  
İkisi arasından hangisini tercih etmem mantıklı olur ayrıyeten mad60 da var bu 3'ü arasından bana bir yönlendirme yapar mısınız?

İkisi arasından hangisini tercih etmem mantıklı olur ayrıyeten mad60 da var bu 3'ü arasından bana bir yönlendirme yapar mısınız?
Mad 60 kullanıyorum ve fun 60 varken alınmaz. Pro modelinde kablosuz 1000hz çalışırken max modelinde kablosuz 8000hz çalışıyor başka farkaları yok. Ayrıca mchose ace 68 klavyesine bakmanızıda öneririm.

Mad 60 kullanıyorum ve Fun 60 varken alınmaz. Pro modelinde kablosuz 1000Hz çalışırken Max modelinde kablosuz 8000Hz çalışıyor başka farkaları yok. Ayrıca MCHOSE Ace 68 klavyesine bakmanızıda öneririm.

Önerdiğiniz klavyeye de baktım şimdi aslında yüzde68 olması daha cok işime gelir ve Max modelini almayı düşünüyordum fiyatları da neredeyse aynı performans yazılım bakımından önerdiğiniz klavye Fun 60 Max modelinden daha mı iyi?

Pro ve Max arasindaki tek fark kablosuz 8K Hz ve renkleri. Benim tavsiyem kablosuz olmasi zorunlu degilse Ace 60 Pro.

Önerdiğiniz klavyeye de baktım şimdi aslında yüzde68 olması daha cok işime gelir ve Max modelini almayı düşünüyordum fiyatları da neredeyse aynı performans yazılım bakımından önerdiğiniz klavye Fun 60 Max modelinden daha mı iyi?
MCHOSE'nin bir de %68 klavyesi vardi sanirim ancak hatirlamiyorum. Hatirlasamda bilgi sahibi degilim. @kxy

Fun 60 max fun 60 pro dan daha iyi ama kablosuz olması zorunlu değilse ace 68 daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı