Mad 60 kullanıyorum ve fun 60 varken alınmaz. Pro modelinde kablosuz 1000hz çalışırken max modelinde kablosuz 8000hz çalışıyor başka farkaları yok. Ayrıca mchose ace 68 klavyesine bakmanızıda öneririm.
Mad 60 kullanıyorum ve Fun 60 varken alınmaz. Pro modelinde kablosuz 1000Hz çalışırken Max modelinde kablosuz 8000Hz çalışıyor başka farkaları yok. Ayrıca MCHOSE Ace 68 klavyesine bakmanızıda öneririm.
Önerdiğiniz klavyeye de baktım şimdi aslında yüzde68 olması daha cok işime gelir ve Max modelini almayı düşünüyordum fiyatları da neredeyse aynı performans yazılım bakımından önerdiğiniz klavye Fun 60 Max modelinden daha mı iyi?
Önerdiğiniz klavyeye de baktım şimdi aslında yüzde68 olması daha cok işime gelir ve Max modelini almayı düşünüyordum fiyatları da neredeyse aynı performans yazılım bakımından önerdiğiniz klavye Fun 60 Max modelinden daha mı iyi?