Akko MonsGeek Fun 60 Pro vs Fun 60 Max

anladım kablolu kablosuz çokta mühim bir sorun değil benim için eğer ki mchose ace 68 daha iyi diyorsanız onu alıyorum

MCHOSE Ace 60 Pro ve Ace 68 E-Sports arasindan secim yap tek farklari boyut. Fun 60 alinmaz sırf kablosuz oldugu icin. Malzeme kalitesi, switch kalitesi, yazim hissiyati, yazilim, PBT kalitesi ve PCB gibi konularda MCHOSE daha iyi.

MCHOSE Ace 60 Pro ve Ace 68 E-Sports arasindan secim yap tek farklari boyut. Fun 60 alinmaz sırf kablosuz oldugu icin. Malzeme kalitesi, switch kalitesi, yazim hissiyati, yazilim, PBT kalitesi ve PCB gibi konularda MCHOSE daha iyi.
üstad böyle dediyse akkoyu çöpe yolladım bile

MCHOSE Ace 60 Pro ve ace 68 e-sports arasindan secim yap tek farklari boyut. Fun 60 alinmaz sırf kablosuz oldugu icin. Malzeme kalitesi, switch kalitesi, yazim hissiyati, yazilim, PBT kalitesi ve PCB gibi konularda MCHOSE daha iyi.

Hocam ace 68 le MCHOSE G75Pro arasında kaldım. Herhangi bir yerde Hz değerini göremedim G75'in sence hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
üstad böyle dediyse akkoyu çöpe yolladım bile

Hocam ace 68 le MCHOSE G75Pro arasında kaldım. Herhangi bir yerde Hz değerini göremedim G75'in sence hangisini tercih etmeliyim.

Aşırı hard rekabetci oynuyorsan, malzeme kalitesi ve yazim hissiyatida mükemmel onemli degilse Ace 68 alinabilir. Movementlarim mekanik klavyeylede gayet iyi, her turlu oyunu oynarim, yazim hissiyatini ve malzeme kalitesinide onemserim diyorsan G75 Pro al. Mekanik klavyeler hala fazlasiyla yeterli standart oyuncular icin, ayriyeten 1000 Hz veriyor G75 Pro. Hissetmezsin gecikmeyle alakali dogrudan bir fark. Manyetigin ekstradan avantaj denebilecek noktasi basis hassasiyetinin ayarlanabilmesi. Sahsen ben G75 Pro alirim.

Aşırı hard rekabetci oynuyorsan, malzeme kalitesi ve yazim hissiyatida mükemmel onemli degilse ace 68 alinabilir. Movementlarim mekanik klavyeylede gayet iyi, her turlu oyunu oynarim, yazim hissiyatini ve malzeme kalitesini de onemserim diyorsan G75 Pro al. Mekanik klavyeler hala fazlasiyla yeterli standart oyuncular icin, ayrıyeten 1000 Hz veriyor G75 Pro. Hissetmezsin gecikmeyle alakali dogrudan bir fark. Manyetigin ekstradan avantaj denebilecek noktasi basis hassasiyetinin ayarlanabilmesi. Sahsen ben G75 Pro alirim.

G75 Pro'ya baktım şimdi Rapid trigger özelliği yokmuş ve 1K Hz destekliymiş yine bu bütçeye yakın yani 2500 bandında bu içerikleri barındıran bir klavye önerin var mı %100 harici olacak şekilde ama %60 ve %75 okey. kablolu veya kablosuz olması önemli değil

G75 Pro'ya baktım şimdi Rapid trigger özelliği yokmuş ve 1K Hz destekliymiş yine bu bütçeye yakın yani 2500 bandında bu içerikleri barındıran bir klavye önerin var mı %100 harici olacak şekilde ama %60 ve %75 okey. kablolu veya kablosuz olması önemli değil

MCHOSE Ace 60 Pro ve Ace 68 E-Sports en iyi seceneklerin, tek farklari boyut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı