Nightys Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD RTX 4060 TI 8GB AMD RYZEN 5 5600 GIGABYTE B550 GAMING X V2 REZ 1.4 GSKILL 16GB (2x8GB) 3200MHz Ram Cinsiyet Erkek Bugün 15:37 #1 Merhaba çift basma sorunu olan RK61 klavyemi değiştirmek istiyorum. Manyetik Rapid trigger ve snap özelliği olan bir klavye arıyorum bütçe 4000 TL. AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye modeli hoşuma gitti kronik bir sorunu var mı bilmiyorum. Klavye temizse satın alacağım eğer sorunluysa başka klavye önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 10:04
Merhaba çift basma sorunu olan RK61 klavyemi değiştirmek istiyorum. Manyetik Rapid trigger ve snap özelliği olan bir klavye arıyorum bütçe 4000 TL. AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye modeli hoşuma gitti kronik bir sorunu var mı bilmiyorum. Klavye temizse satın alacağım eğer sorunluysa başka klavye önerir misiniz?