Akko Monsgeek FUN60 2.4GHz modu çalışmıyor

Aynı sorunu yaşıyorum 2.4 ilk başta çalıştı fakat güncelleme yaparken uygulamada bağlantıyı kestim gitti çözümü var mıdır?

Kusura bakma geç cevap verdiğim için bilgisayara fazla ulaşamadım reis. Hala aynı problemi yaşıyorsan fabrika ayarlarına geri döndürmeyi veya Akko sitesinden aratıp sıfırlamayı deneyebilirsin. Ben Discord sunucularına girip yardım istemiştim direk ulaşıyorlar. Bunlar olmazsa sende iade veya değişim isteyebilirsin benim için çözüm o şekilde oldu.

Sorun yok hocam benimde 2.4'de ilk başta bağlandı sorunsuz uygulamda güncelleme yaparken usb moda aldım sonra bir daha bağlanmadı her yolu denedim çözülmedi servise gönderdim değişim için bakalım nolcak

Sorun yok hocam benimde 2.4'de ilk başta bağlandı sorunsuz uygulamda güncelleme yaparken usb moda aldım sonra bir daha bağlanmadı her yolu denedim çözülmedi servise gönderdim değişim için bakalım nolcak
Bu sorunu çözememeleri tam bir fiyasko

bu markanın 2.4 modunda demek ki sorun var. fiyatı iyiydi ama mağdur ediyor resmen sanırım yazılımsal bir şey bu güncelleme şart
Bakalım servis değişim yaparsa güncelleme vs yapmıcam çalışmazsa da sağlık olsun zaten 8k kablosuz kullanım pek faydalı olmaz 720 TL almış oldum ben sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…