Akko MonsGeek FUN60 için sessiz switch önerisi

Bütçe
1500

nelyx1

Decapat
Daha fazla  
Meslek
yazılım mühendisliği
Öncelikle merhaba, güncel olarak kullandığım Fun 60 klavye biraz fazla sesli olduğundan beni başka switch değiştirme isteğine sürükledi. Silent sessiz switch öneriniz var mıdır? Bütçeme uygun herhangi bir silent switche okeyim. Benim şu anlık düşündüğüm bu ama daha güzel bir seçenek var mıdır yoksa bunu mu almalıyım: Outemu Peach V3 Lineer Silent Sessiz Switch (70 Adet) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Daha uyguna geliyor buradan. Güzel switch tercih edilebilir. @egemebb daha iyi bilir ama.

Dalgınlık, kötü şey ...

Hangi Fun 60 modelini kullanıyorsunuz? Tmr versiyonunu kullanmıyorsanız takamazsınız mekanik switch. Sadece manyetik switchi destekler, manyetik switch zaten bulmak zor, silentde hiç yok.

Klavye manyetik olduğu için mekanik switchler uymaz hocam.

Ayrıca manyetikler arasında da S ve N pole diye farklılıklar var. Bazı manyetik pcb ler ikisini de destekliyor bazıları sadece birini destekliyor. Fun60 hangisini destekliyor onu hatırlamıyorum ama alacak olursanız dikkat etmeniz lazım bu kısıma.

FUN 60 TMR modelini kullanmıyorsanız mekanik bir switch takamazsınız. Direkt foam mod uygulayın bu şekilde sesi bir nebze olsa azaltırsınız.

Hangi Fun 60 modelini kullanıyorsunuz? Tmr versiyonunu kullanmıyorsanız takamazsınız mekanik switch. Sadece manyetik switchi destekler, manyetik switch zaten bulmak zor, silentde hiç yok.

Peki fairy veya penguin switchlerinden biri takılabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…