Windows arama ekranı mı? AltGr + Q yapman lazım. Yanlış yapıyor olabilirsin. AltGr diye bastığın tuş başka bir tuş olabilir. Şu siteden tuşu kontrol edebilirsin;
Windows arama ekranı mı? AltGr + Q yapman lazım. Yanlış yapıyor olabilirsin. AltGr diye bastığın tuş başka bir tuş olabilir. Şu siteden tuşu kontrol edebilirsin;
Keycapsleri söküp geri taktıysan belki yanlış yere takmışsındır. Tuşlara hiç dokunmadıysan yazılımdan ayarları bozmuş olabilirsin. Ürünün yazılımından sıfırlama yapmayı dene. İşe yaramazsa manuel olarak tuşun fonksiyonunu değiştirebilirsin.
Keycapsleri söküp geri taktıysan belki yanlış yere takmışsındır. Tuşlara hiç dokunmadıysan yazılımdan ayarları bozmuş olabilirsin. Ürünün yazılımından sıfırlama yapmayı dene. İşe yaramazsa manuel olarak tuşun fonksiyonunu değiştirebilirsin.
Klavye hazır olarak böyle geldi klavyeyede yazılımı üzerinden reset atmama rağmen iki alt tuşumuda win tuşu olarak algılıyor bende anlamadım monsgeek yazılımı üzerinden atıyorum bu arada restlemeyi
Klavye hazır olarak böyle geldi klavyeyede yazılımı üzerinden reset atmama rağmen iki alt tuşumuda Win tuşu olarak algılıyor ben de anlamadım. MonsGeek yazılımı üzerinden atıyorum bu arada restlemeyi.