Teşekkürler hocamHissediyorum. Klavye sesi manyağı olmayan performansa bakan biri için gayet iyi bir klavye tek üzüldüğüm nokta fiyatların düşmediği bir yerde benim 2700TL'ye aldığım klavye 2400'e falan düşmüş bu fiyata kesinlikle değer diye düşünüyorum.
Hocam genel olarak klavyenin kendisinden memnun gibisiniz sizce verilen fiyata değer mi kalitesini hissedebiliyor musunız?
Klavye fiyatına göre özellikleriyle mükemmel yani ne kadar etki ediyordur bilemiyorum performansa ama hem alan kaplamıyor %60'lık diye hem de özellikleri dolu dolu ben bir tek keycapslerini sevmediğim için Temu'dan kendim tuş takımı sipariş ettim tık diye oturdular 400-500 gibi bir fiyata sizde aynısını yapabilirsiniz tuşları sevmezseniz kablosuz kullanımındaki performansını bilmiyorum kablo takılı kullandığımdan fakat ışık ayarları bile gayet güzel müzikle uyumlu ses algılı ışıkları bile var daha ne olsun![]()
Klavye fiyatına göre özellikleriyle mükemmel yani ne kadar etki ediyordur bilemiyorum performansa ama hem alan kaplamıyor %60'lık diye hem de özellikleri dolu dolu ben bir tek keycapslerini sevmediğim için Temu'dan kendim tuş takımı sipariş ettim tık diye oturdular 400-500 gibi bir fiyata sizde aynısını yapabilirsiniz tuşları sevmezseniz kablosuz kullanımındaki performansını bilmiyorum kablo takılı kullandığımdan fakat ışık ayarları bile gayet güzel müzikle uyumlu ses algılı ışıkları bile var daha ne olsun![]()
Performansa etkisini anca Apex gibi movement yaptığınız oyunlarda net anlayabilirsiniz onun dışında pek fark etmez. Bu arada müzikle uyumlu ışığı bulamadım ben öyle bir şey mi var.
music follow yapmanız gerekiyor kısayollar ile geçiş yapmıyorPerformansa etkisini anca Apex gibi movement yaptığınız oyunlarda net anlayabilirsiniz onun dışında pek fark etmez. Bu arada müzikle uyumlu ışığı bulamadım ben öyle bir şey mi var.
Music follow yapmanız gerekiyor kısayollar ile geçiş yapmıyor.
meraktan sormak istedim bu klavyenin uygulamasını her ilk açışımızda minimize etme ayarı kapanıyor bu sizde de oluyor mu? X işaretine basınca hep soruyor cıkışmı yapılsın aşağı mı alınsın diyeTamam şimdi hatırladım yapmıştım ama beğenmemiştim o yüzden sabit renk kullanıyorum :d
Meraktan sormak istedim bu klavyenin uygulamasını her ilk açışımızda minimize etme ayarı kapanıyor bu sizde de oluyor mu? X işaretine basınca hep soruyor cıkışmı yapılsın aşağı mı alınsın diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.