E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 579 Çözümler 1 12 Şubat 2025 #1 Neyin ne olduğunu biraz anladım fakat oyun için farklı ayar yapan var mı? Akko MonsGeek FUN60. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2025
KS KS E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 579 Çözümler 1 1 Mart 2025 #11 canerylmz61 dedi: Hocam bende aldım bugün elime ulaştı dediğiniz gibi yön tuşlarını aktif edemiyorum bulabildiniz mi bir çözüm? Genişletmek için tıkla... Yok bulamadım hocam mouse makrosuna koydum yön tuşlarını Artı 0 Eksi
canerylmz61 dedi: Hocam bende aldım bugün elime ulaştı dediğiniz gibi yön tuşlarını aktif edemiyorum bulabildiniz mi bir çözüm? Genişletmek için tıkla... Yok bulamadım hocam mouse makrosuna koydum yön tuşlarını
TGRDMZ Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #12 eutrias dedi: Yok bulamadım hocam mouse makrosuna koydum yön tuşlarını Genişletmek için tıkla... Hocam ben yönlerini FN+WASD yaptım uygulamadan böyle daha iyi oldu bence. Artı 0 Eksi
eutrias dedi: Yok bulamadım hocam mouse makrosuna koydum yön tuşlarını Genişletmek için tıkla... Hocam ben yönlerini FN+WASD yaptım uygulamadan böyle daha iyi oldu bence.
BaranOdncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 87 7 Mart 2025 #13 canerylmz61 dedi: hocam bende aldım bugün elime ulaştı dediğiniz gibi yön tuşlarını aktif edemiyorum bulabildiniz mi bir çözüm? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar merak ediyorum klavyeyi alan herkes yön tuşu ile sorun yaşamış ama yön tuşları niye bukadar önemli Artı 0 Eksi
canerylmz61 dedi: hocam bende aldım bugün elime ulaştı dediğiniz gibi yön tuşlarını aktif edemiyorum bulabildiniz mi bir çözüm? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar merak ediyorum klavyeyi alan herkes yön tuşu ile sorun yaşamış ama yön tuşları niye bukadar önemli
KS KS E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 579 Çözümler 1 8 Mart 2025 #14 BaranOdncu dedi: Arkadaşlar merak ediyorum klavyeyi alan herkes yön tuşu ile sorun yaşamış ama yön tuşları niye bu kadar önemli. Genişletmek için tıkla... Yazı yazarken ve video izlerken çok fazla kullanılıyor tabii nadir de olsa başka yerlerde de kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
BaranOdncu dedi: Arkadaşlar merak ediyorum klavyeyi alan herkes yön tuşu ile sorun yaşamış ama yön tuşları niye bu kadar önemli. Genişletmek için tıkla... Yazı yazarken ve video izlerken çok fazla kullanılıyor tabii nadir de olsa başka yerlerde de kullanıyorsunuz.
BaranOdncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 87 9 Mart 2025 #15 eutrias dedi: Yazı yazarken ve video izlerken çok fazla kullanılıyor tabii nadir de olsa başka yerlerde de kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gerçi doğru siz söyleyince aklıma geldi video veya film izlerken boş sahneleri hep yön tuşuyla 5 - 10 saniye atlarım neyse artık sadece oyun oynarken FUN60 film izlerken eski klavueyi takarım diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
eutrias dedi: Yazı yazarken ve video izlerken çok fazla kullanılıyor tabii nadir de olsa başka yerlerde de kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gerçi doğru siz söyleyince aklıma geldi video veya film izlerken boş sahneleri hep yön tuşuyla 5 - 10 saniye atlarım neyse artık sadece oyun oynarken FUN60 film izlerken eski klavueyi takarım diye düşünüyorum.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.163 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #16 Sipego dedi: Hocam klavyeyi 8K Hz'e nasıl çekiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hz gereksiz hocam klavyelerde. Kablosuzda kullanırken sorun yaşamazsınız yani. Artı 0 Eksi
Sipego dedi: Hocam klavyeyi 8K Hz'e nasıl çekiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hz gereksiz hocam klavyelerde. Kablosuzda kullanırken sorun yaşamazsınız yani.
M7sTy Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 477 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #17 TGRDMZ dedi: Hocam ben yönlerini FN+WASD yaptım uygulamadan böyle daha iyi oldu bence. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim daha önce hiç yazilimdan ayar çekmedim uygulamada çok karisik Artı 0 Eksi
TGRDMZ dedi: Hocam ben yönlerini FN+WASD yaptım uygulamadan böyle daha iyi oldu bence. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim daha önce hiç yazilimdan ayar çekmedim uygulamada çok karisik
KS KS E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 579 Çözümler 1 26 Mart 2025 #18 M7sTy dedi: Bunu nasıl yapabilirim daha önce hiç yazilimdan ayar çekmedim uygulamada çok karisik Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
M7sTy dedi: Bunu nasıl yapabilirim daha önce hiç yazilimdan ayar çekmedim uygulamada çok karisik Genişletmek için tıkla...
CocoPopssz Femtopat Katılım 24 Nisan 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #19 @ tuşu yapabiliyor musunuz klavyede yapabiliyorsanız nasıl yapabiliyorsunuz win 11 sistemde Artı 0 Eksi
BaranOdncu Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 87 24 Nisan 2025 #20 CocoPopssz dedi: @ Tuşu yapabiliyor musunuz klavyede yapabiliyorsanız nasıl yapabiliyorsunuz Windows 11 sistemde Genişletmek için tıkla... W11 de değişiyor mu bilmiyorum da sağ alt tuşu ile A ya basınca olmuyor mu? Artı 0 Eksi
CocoPopssz dedi: @ Tuşu yapabiliyor musunuz klavyede yapabiliyorsanız nasıl yapabiliyorsunuz Windows 11 sistemde Genişletmek için tıkla... W11 de değişiyor mu bilmiyorum da sağ alt tuşu ile A ya basınca olmuyor mu?