Hocam öyledir zaten ben de tofu gelmezse son saniye kalırsa latte alacağım benim iş inada bindi daha çok. Ayrıca bir sitede yazdığına göre tofu daha tactile bir feedback veriyormuş o yüzden de beklemek istiyorum.
Dostlar iyzico canlı desteği 300 TL kampanyasının tekrardan gaming gende geçerli olduğunu söylüyor. Ayrıca önceden kampanyaya dahil siteler arasında gaming gen yokken şu an var gözüküyor. Zaten bunu görüp sormuştum ve destek de dahil olduğunu söyledi. Yakın zamanda kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Dostlar iyzico canlı desteği 300 TL kampanyasının tekrardan gaming gende geçerli olduğunu söylüyor. Ayrıca önceden kampanyaya dahil siteler arasında gaming gen yokken şu an var gözüküyor. Zaten bunu görüp sormuştum ve destek de dahil olduğunu söyledi. Yakın zamanda kullanan varsa bilgi verebilir mi? Eki Görüntüle 2467374Eki Görüntüle 2467375
dostlar İyzico canlı desteği 300 TL kampanyasının tekrardan Gaming gende geçerli olduğunu söylüyor. Ayrıca önceden kampanyaya dahil siteler arasında Gaming gen yokken şu an var gözüküyor. Zaten bunu görüp sormuştum ve destek de dahil olduğunu söyledi. Yakın zamanda kullanan varsa bilgi verebilir mi? Eki Görüntüle 2467374Eki Görüntüle 2467375