Akko MonsGeek FUN60 Pro/Max alınır mı?

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve şu an harici bir klavyeye ihtiyacım yok. Önümüzdeki bir iki yıl içinde de olacağını sanmıyorum ancak geleceğe yatırım açısından almayı düşünüyorum.

Kampanya dahilinde Pro modelini 1.339, 2 TL'ye, Max modelini ise 1.419, 2 TL'ye satın alabiliyorum.
Daha önce, %60 bir klavye kullanmadım ama alışabileceğimi düşünüyorum. Öte yandan, yüksek sesli bir klavye kullanmak istemiyorum. Klasik red switch sesi benim için sınır teşkil ediyor.

Bu fiyatlara değer mi yoksa yeni modelleri beklemek daha mı mantıklı olur? Eğer alınacaksa, Max modeli ciddi fark yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlara değer mi yoksa yeni modelleri beklemek daha mı mantıklı olur? Eğer alınacaksa, Max modeli ciddi fark yaratır mı?
O fiyatlara değer tabi ama önümüzdeki yıllarda ne gibi klavyeler gelir yada ne gibi kampanyalar çıkar bilemiyoruz. Max ve pro modeli arasında öyle çok büyük bir fark yok. Max olan kablosuzda da 8khz destekliyor, bunun harici fark yok. ikisi de işini görür %60 klavyeye alışabilirim diyorsan.

Klavyenin sesi hakkında bir bilginiz var mı ? Test videolarından ses seviyesini tam olarak kestiremedim.

Klavyenin sesi hakkında bir bilginiz var mı ? Test videolarından ses seviyesini tam olarak kestiremedim.
Çok iyi bir sesi yok ama blue switch kadar sesli değil kesinlikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar hangi kampanya acaba almayı düşünüyorum da.

Selamlar hangi kampanya acaba almayı düşünüyorum da.

Bu konudaki 2 kampanya ve bunlara ek olarak iyzico üzerinden yine bir kampanya daha var.

Bu kampanyaya da attığım konudaki kurallara uyacak şekilde katılın. Kalan kısımları konuda anlatmıştım zaten, oradan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…