ulivvi Yoctopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Soru bu bütçe normalde Max 2K ama cidden değer dendi. Bu yüzden 2.5k ya çıktım.
Alaz9 Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #2 Açıkçası ben de merak ediyorum. Bir de sanırım modelin birkaç farklı türü var. Fiyatı 2 katına da çıkıyor bu yüzden farklarını merak ediyorum. Bütçeyi genişletmem gerekir mi falan diye yoksa 2Klara çok iyi özellikler ona da şaşırıyorum. AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Son düzenleme: 15 Şubat 2025
Açıkçası ben de merak ediyorum. Bir de sanırım modelin birkaç farklı türü var. Fiyatı 2 katına da çıkıyor bu yüzden farklarını merak ediyorum. Bütçeyi genişletmem gerekir mi falan diye yoksa 2Klara çok iyi özellikler ona da şaşırıyorum. AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
xaires Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 Buradaki fotograftan farklarina bakabilirsiniz. Dosya Ekleri FUN60-Series-Sheet-768x450.jpg 55 KB · Görüntüleme: 510