The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 6 15 Şubat 2025 #11 tuna262 dedi: sitesinde 2.4g ile 1k hz Bluetooth ile kullanırsan 125hz olarak yazıyor Genişletmek için tıkla... Pro modelde yazmıyor mu o benim dediğim Max modeli ve fiyatları aynı Attığım görsel de monsgeek kendi sitesinden
tuna262 dedi: sitesinde 2.4g ile 1k hz Bluetooth ile kullanırsan 125hz olarak yazıyor Genişletmek için tıkla... Pro modelde yazmıyor mu o benim dediğim Max modeli ve fiyatları aynı Attığım görsel de monsgeek kendi sitesinden
T tuna262 Centipat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #12 The_rain_master dedi: Pro modelde yazmıyor mu o benim dediğim Max modeli ve fiyatları aynı. Attığım görsel de MonsGeek kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış bakmışım. Max modelinde 8K kablosuz destekliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
The_rain_master dedi: Pro modelde yazmıyor mu o benim dediğim Max modeli ve fiyatları aynı. Attığım görsel de MonsGeek kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış bakmışım. Max modelinde 8K kablosuz destekliyor.
Onim4ru Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #13 tuna262 dedi: Akko MonsGeek FUN60 Pro vs FGG Madlions Mad60 2 sininde fiyatı aynı Valorant oynamak için alacağım, kalite ve özellik olarak hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim göz zevkine hangisi uyuyorsa onu seç. Göz zevkine hangisi uyuyorsa onu al derim ben. MAD60 almayı düşünüyorum, çok tatlı geliyor gözüme. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
tuna262 dedi: Akko MonsGeek FUN60 Pro vs FGG Madlions Mad60 2 sininde fiyatı aynı Valorant oynamak için alacağım, kalite ve özellik olarak hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kardeşim göz zevkine hangisi uyuyorsa onu seç. Göz zevkine hangisi uyuyorsa onu al derim ben. MAD60 almayı düşünüyorum, çok tatlı geliyor gözüme.