Hakan Valentine Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Akko MonsGeek fun60Pro cihazım var 2.4GHz ile çalışmıyor. Cihaz bağlı olarak görünüyor fakat y tuşu yanıp duruyor. Bağlayamadım bir türlü.
Akko MonsGeek fun60Pro cihazım var 2.4GHz ile çalışmıyor. Cihaz bağlı olarak görünüyor fakat y tuşu yanıp duruyor. Bağlayamadım bir türlü.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Mayıs 2025 #2 Hakan Valentine dedi: Akko MonsGeek fun60Pro cihazım var 2.4GHz ile çalışmıyor. Cihaz bağlı olarak görünüyor fakat y tuşu yanıp duruyor. Bağlayamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... FN + Y tuşuna basılı tutmayı denediniz mi hocam? Normalde o iki tuşa bir süre basılı tutunca hızlı hızlı yanıp sonra da bağlanıyor diye hatırlıyorum. Bir de klavyenin arkasından Win moduna almayı unutmayın. Artı 0 Eksi
Hakan Valentine dedi: Akko MonsGeek fun60Pro cihazım var 2.4GHz ile çalışmıyor. Cihaz bağlı olarak görünüyor fakat y tuşu yanıp duruyor. Bağlayamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... FN + Y tuşuna basılı tutmayı denediniz mi hocam? Normalde o iki tuşa bir süre basılı tutunca hızlı hızlı yanıp sonra da bağlanıyor diye hatırlıyorum. Bir de klavyenin arkasından Win moduna almayı unutmayın.