Akko Monsgeek M1 v5 alınır mı?

Ben hep Windows modunda tutuyorum yani en altta duruyor switch. Windows modunda şarj da oluyor kablolu-kablosuz modlar arasında da geçişi yapıyor.
ben şuan geri hiç bir şekilde bağlayamıyorum mesela. kablolu taktım fn u basılı tutuyorum kablo takılı tepki yok. bluetooth deniyorum. bağlandı diyor fakat klavye aktif değil. sadece bağlantı tuşu ışıkları yanıp sönüyor hangi modun aktif ise

Switch altta mı, yani Windows modunda mı?

evet windows modunda. ilk kutudan çıkarıp bağlamam da çok sıkıntılı sürmüştü hocam. şimdi kendi kendine bağlandı, şuan klavyeden yazıyorum. sanırım capsin altındaki switchi windowsa getirince 5 dk falan anca kurulum yapıyor.

Ben böyle bir şey yaşamamıştım. İlk kurulumda sapıtmıştır belki umarım sonra sorun çıkartmaz.

Ben böyle bir şey yaşamamıştım. İlk kurulumda sapıtmıştır belki umarım sonra sorun çıkartmaz.
hocam çok soru soruyorum kusura bakmayıın kabloyu çıkardığım anda via dan yaptığım ayarlar gidiyoır. ledler eski haline geliyor. bunun çözümü yok mudur ?

hocam çok soru soruyorum kusura bakmayıın kabloyu çıkardığım anda via dan yaptığım ayarlar gidiyoır. ledler eski haline geliyor. bunun çözümü yok mudur ?
Sorun değil sorabilirsiniz. VIA arayüzü nasıldı tam hatırlamıyorum da kaydediyor mu kendisi? Normalde klavyede tutuyor diye biliyorum ben ayarları ama kabloyla ayar yapıp kabloyu çıkartmadım hiç. Yani VIA üzerinden ayar yapmadım klavyenin kendi ayarlarını kullanıyorum da kaydetmesi gerekli normalde.

kablo takılı kaldığı sürece ayarlarım duruyor fakat çıkarır çıkarmaz gidiyor ayarlar

Klavyeden hala memnun musunuz acaba ve ayrıca 4300 TL'ye değer mi sizce?

Ben 1.5 aydir kullanıyorum hiçbir sikintisni gormedim sadece tek sikintisi harfler aksamlari gozukmuyor onun disinda sesi olsun goruntusu olsun benim hosuma gitti öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…