Quanso Decapat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 61 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2025 #1 Akko Monsgeek M1 v5-sp VIA adlı klavyeyi aldım fakat mongseek yazılımını kurduğumda klavyeyi tanımıyor. (Kablolu bağlantı yaptım.) Dosya Ekleri Screenshot 2025-03-22 181541.png 58,2 KB · Görüntüleme: 41
Akko Monsgeek M1 v5-sp VIA adlı klavyeyi aldım fakat mongseek yazılımını kurduğumda klavyeyi tanımıyor. (Kablolu bağlantı yaptım.)
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 22 Mart 2025 #2 Quanso dedi: Akko Monsgeek M1 v5-sp VIA adlı klavyeyi aldım fakat mongseek yazılımını kurduğumda klavyeyi tanımıyor. (kablolu bağlantı yaptım.) Genişletmek için tıkla... VIA | VIA bu adrese girip kontrol edebilirsiniz, JSON ister ise Download - MonsGeek buradan indirebilirsiniz.
Quanso dedi: Akko Monsgeek M1 v5-sp VIA adlı klavyeyi aldım fakat mongseek yazılımını kurduğumda klavyeyi tanımıyor. (kablolu bağlantı yaptım.) Genişletmek için tıkla... VIA | VIA bu adrese girip kontrol edebilirsiniz, JSON ister ise Download - MonsGeek buradan indirebilirsiniz.