Akko Switch önerisi

Size uygun.

Tacticle olarak Lavender purple pre lubed satılıyor diye biliyorum, tercih edilebilir. Cream Blue Pro'da sesi iyi bence. YouTube'dan karşılaştırmalarına bakıp daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.

Creamy bir ses mi istiyorsun thocky bir ses mi? Ona göre öneri yapmamız daha yerinde olur.
Tok bir ses lazım.
Tacticle olarak Lavender purple pre lubed satılıyor diye biliyorum, tercih edilebilir. Cream Blue Pro'da sesi iyi bence. YouTube'dan karşılaştırmalarına bakıp daha iyi bir fikir edinebilirsiniz.
Teşekkürler, bakacağım.

Tok bir ses lazım.

Teşekkürler, bakacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu bir izler misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde bunu.

İkiside güzel vallahi, karar veremedim. hissiyatı da çok önemli, hissiyat olarak hangisi daha iyi? Mesela bazılarında + nın kenarında parçalar var bazılarında yok bu hissiyatı etkiler sanırım.

V3 düz modeli satılmıyor. V3 pro en mantıklısı gibi.

İkiside güzel vallahi, karar veremedim. hissiyatı da çok önemli, hissiyat olarak hangisi daha iyi? Mesela bazılarında + nın kenarında parçalar var bazılarında yok bu hissiyatı etkiler sanırım.
Hissiyat olarak nerdeyse aynılar aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…