Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Merhaba, AliExpress'te çok ucuza bu switcheri gördüm, acaba orijinal mi? Satıcısı biraz şüphelendirdi beni. Akko V3 Pro Schakelaars Tactiele/Lineaire Schakelaar voor Mechanisch Toetsenbord 45 Stuks Pack Vervangbare Outemu Gateron Cherry MX Sleutelschakelaar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
Merhaba, AliExpress'te çok ucuza bu switcheri gördüm, acaba orijinal mi? Satıcısı biraz şüphelendirdi beni. Akko V3 Pro Schakelaars Tactiele/Lineaire Schakelaar voor Mechanisch Toetsenbord 45 Stuks Pack Vervangbare Outemu Gateron Cherry MX Sleutelschakelaar - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
quwamitychill Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri - Ekipmanlarım: - Monitör: AOC 24G2ZU 240Hz 0.5Ms IPS Gaming Monitör - Klavye: Rampage Ghost KB-R 136 Brown Switch Mekanik Klavye - Mouse: Steelseries Prime+ Fps Gaming Mouse - Kulaklık: Steelseries Arctis Nova 1 Kulaklık - Pc Özellikleri: - Anakart: Gigabyte B550M DS3H - Ekran Kartı: MSI RTX 3060 GAMING Z TRIO 12GB Ekran Kartı - İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 - Ram: XPG Gammix D41 2x8 Gb Ram - Kasa: XIGMATEK LUX S 4x120mm ARGB FANLI 650W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2024 #2 Satıcısı Akko Official Store bence orijinal ama kesin bir yanıt veremem