Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Temmuz 2024 #1 Ses olarak hoşuma gitti ama kalitesi vs iyi midir? bir de E-Yooso Z11'e takacağım. Başka öneriniz varsa bakabilirim.
Ses olarak hoşuma gitti ama kalitesi vs iyi midir? bir de E-Yooso Z11'e takacağım. Başka öneriniz varsa bakabilirim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Temmuz 2024 #2 takılmıyor sanırsam @Hyperciaa
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 Boyut olarak Akko piano V3 ile aynıysa takılmıyor.
Burkut0 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 Ben Z686 aldım geçen gün geldi 3 pinli olduğu için Akko matcha Green Pro aldım 3 pinli olduğu için.Bu sebepten dolayı 3 pinli bakman lazım. Son düzenleme: 20 Temmuz 2024
Ben Z686 aldım geçen gün geldi 3 pinli olduğu için Akko matcha Green Pro aldım 3 pinli olduğu için.Bu sebepten dolayı 3 pinli bakman lazım.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 21 Temmuz 2024 #5 belirsizz dedi: Takılmıyor sanırsam @Hyperciaa Genişletmek için tıkla... Başka öneriniz var mı bu bütcede sessiz.
belirsizz dedi: Takılmıyor sanırsam @Hyperciaa Genişletmek için tıkla... Başka öneriniz var mı bu bütcede sessiz.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Temmuz 2024 #6 Racoon dedi: Başka öneriniz var mı bu bütcede sessiz. Genişletmek için tıkla... Ben kang white aldım,gelince yazarım size.Sessizse alırsınız.
Racoon dedi: Başka öneriniz var mı bu bütcede sessiz. Genişletmek için tıkla... Ben kang white aldım,gelince yazarım size.Sessizse alırsınız.
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 21 Temmuz 2024 #7 belirsizz dedi: Ben kang white aldım, gelince yazarım size. Sessizse alırsınız. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakmıştım önceden ya tam olarak neredeyse sessiz veya tok sesli switch lazım attığıma benzer sesli olan var mıdır bu fiyatlara. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses olarak bu.
belirsizz dedi: Ben kang white aldım, gelince yazarım size. Sessizse alırsınız. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakmıştım önceden ya tam olarak neredeyse sessiz veya tok sesli switch lazım attığıma benzer sesli olan var mıdır bu fiyatlara. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses olarak bu.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Temmuz 2024 #8 Racoon dedi: YouTube'dan bakmıştım önceden ya tam olarak neredeyse sessiz veya tok sesli switch lazım attığıma benzer sesli olan var mıdır bu fiyatlara. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses olarak bu. Genişletmek için tıkla... Uygun olan var mıdır bilmiyorum. Z11 sessiz değil mi zaten?
Racoon dedi: YouTube'dan bakmıştım önceden ya tam olarak neredeyse sessiz veya tok sesli switch lazım attığıma benzer sesli olan var mıdır bu fiyatlara. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ses olarak bu. Genişletmek için tıkla... Uygun olan var mıdır bilmiyorum. Z11 sessiz değil mi zaten?
Racoon Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 753 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Temmuz 2024 #9 belirsizz dedi: Uygun olan var mıdır bilmiyorum. Z11 sessiz değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Red switch var üstünde sessiz sayılabilir ama biraz daha sessiz veya tok ses istiyorum. Hyperciaa dedi: Boyut olarak Akko piano V3 ile aynıysa takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Gateron milky Pro uygun mudur? Son düzenleme: 24 Temmuz 2024
belirsizz dedi: Uygun olan var mıdır bilmiyorum. Z11 sessiz değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Red switch var üstünde sessiz sayılabilir ama biraz daha sessiz veya tok ses istiyorum. Hyperciaa dedi: Boyut olarak Akko piano V3 ile aynıysa takılmıyor. Genişletmek için tıkla... Gateron milky Pro uygun mudur?