W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 26 Nisan 2023 #1 Amazon.com Switchlerini aşırı beğendim. Bu switchlere bir de klavye kasası arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2023
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.357 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Nisan 2023 #2 Amazon'dan hotswap klavyeler bakın bence, boş kasa niyetine onları alıp kullanabilirsiniz.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 26 Nisan 2023 #3 Lee Yubin dedi: Amazon'dan hotswap klavyeler bakın bence, boş kasa niyetine onları alıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da sizin önereceğiniz var mı diye sordum Switch'lerle güzel giden.
Lee Yubin dedi: Amazon'dan hotswap klavyeler bakın bence, boş kasa niyetine onları alıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da sizin önereceğiniz var mı diye sordum Switch'lerle güzel giden.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.357 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Nisan 2023 #4 Witches dedi: Tamam da sizin önereceğiniz var mı diye sordum Switch'lerle güzel giden. Genişletmek için tıkla... Ben bu tür klavye yapılarını seviyorum mesela, kompakt ve gerekli her tuş var: https://www.amazon.com.tr/dp/B09MVJTKF8/?coliid=I2P7RAKPSCU9C9&colid=2H479U94Y7ZPA&ref_=gv_ov_lig_pi_dp&th=1
Witches dedi: Tamam da sizin önereceğiniz var mı diye sordum Switch'lerle güzel giden. Genişletmek için tıkla... Ben bu tür klavye yapılarını seviyorum mesela, kompakt ve gerekli her tuş var: https://www.amazon.com.tr/dp/B09MVJTKF8/?coliid=I2P7RAKPSCU9C9&colid=2H479U94Y7ZPA&ref_=gv_ov_lig_pi_dp&th=1
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 26 Nisan 2023 #5 Teşekkürler. Başka önerisi olan varsa yazabilir. Amazon.com.tr Hocam bu nasıldır? Son düzenleme: 27 Nisan 2023
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.357 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Nisan 2023 #6 Witches dedi: Teşekkürler. Başka önerisi olan varsa yazabilir. Amazon.com.tr Hocam bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hiç yorumu yok. Bi de bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim.
Witches dedi: Teşekkürler. Başka önerisi olan varsa yazabilir. Amazon.com.tr Hocam bu nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hiç yorumu yok. Bi de bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 27 Nisan 2023 #7 Lee Yubin dedi: Hiç yorumu yok. Bir de bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu keycapler nasıldır Amazon.com.tr
Lee Yubin dedi: Hiç yorumu yok. Bir de bu kadar para vermeye gerek var mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu keycapler nasıldır Amazon.com.tr
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.153 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #8 Witches dedi: Peki hocam bu keycapler nasıldır Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bence Razer keycap tercih edebilirsiniz.
Witches dedi: Peki hocam bu keycapler nasıldır Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bence Razer keycap tercih edebilirsiniz.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 27 Nisan 2023 #9 Kasa alacaksan aliexpress üzerinden satın al. Ayrıca o fiyata kablosuz klavyeler var, 2.4Ghz'li genelde.
Kasa alacaksan aliexpress üzerinden satın al. Ayrıca o fiyata kablosuz klavyeler var, 2.4Ghz'li genelde.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 27 Nisan 2023 #10 Vio dedi: Bence Razer keycap tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız? ImDominatingU dedi: Kasa alacaksan AliExpress üzerinden satın al. Ayrıca o fiyata kablosuz klavyeler var, 2.4GHz'li genelde. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan almayı düşünüyorum.
Vio dedi: Bence Razer keycap tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız? ImDominatingU dedi: Kasa alacaksan AliExpress üzerinden satın al. Ayrıca o fiyata kablosuz klavyeler var, 2.4GHz'li genelde. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan almayı düşünüyorum.