Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 27 Nisan 2023 #11 Witches dedi: Peki hocam bu keycapler nasıldır Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi aynı şekle sahip sanırsam. Ama ince istiyorsanız alınabilir. Kötü yanı, harfler şeffaf değil.
Witches dedi: Peki hocam bu keycapler nasıldır Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunların hepsi aynı şekle sahip sanırsam. Ama ince istiyorsanız alınabilir. Kötü yanı, harfler şeffaf değil.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 27 Nisan 2023 #12 Witches dedi: Link atar mısınız? Amazon'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon veya Aliexpress farkı yok. Kendin inceleyebilirsin Keyboard kit tarzı şeyler yazarsan çıkar.
Witches dedi: Link atar mısınız? Amazon'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon veya Aliexpress farkı yok. Kendin inceleyebilirsin Keyboard kit tarzı şeyler yazarsan çıkar.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.151 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #13 Witches dedi: Link atar mısınız? Amazon'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Pembe rengi mükemmel bir indirimde. Siyah'ta güzel fiyat. Diğerleri standart.
Witches dedi: Link atar mısınız? Amazon'dan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Pembe rengi mükemmel bir indirimde. Siyah'ta güzel fiyat. Diğerleri standart.