Akko vs Ajazz

Çok zorlanma başlarsa öyle yapacağım gibi duruyor aynen Bir süre sanal klavye falan idare ederim ama ne zaman cinnet geçireceğime bağlı tabi

Bir de yabancı forumda gördüm, Armoury Crate yazılımı üzerinden Fn tuşu ile normal sayısal tuşlara makro gibi Numpad tuş atayabilirsiniz yazmışlar ama nasıl yapılacağını yazmamış çakallar

Bir şekilde çözülür o.

Dost işi oldu biraz herhalde çalışan indirimi gibi bir şey yaptılar. El altı gibi oldu maalesef
Hocam bir insanda iki el vardır, iki el altı olsun bizim de olsun
Şaka bir yana cidden aynı fiyattalarsa ve NX Snow Azoth ise al geç hocam. NX Red olanın bile dehşet fiyat farkı var, alır gider Lekkar L45 ya da Gateron Magnetic Jade takarsın.

Hocam bir insanda iki el vardır, iki el altı olsun bizim de olsun
Sorarım neden olmasın. Derim bizim brolar da istiyor diye

NX Snow TR dizilimli gelcek dedi. Dedim ona göre alayım diye (neyin artistliğini yapıyorsam)

Sorarım neden olmasın. Derim bizim brolar da istiyor diye

NX Snow TR dizilimli gelcek dedi. Dedim ona göre alayım diye (neyin artistliğini yapıyorsam)
Hocam çömün Şimdiden hayırlı olsun, switch değiştirmeye bile gerek yok Snow'da, güzel switch.
Darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…