Akneyi engellemek için ürün önerisi

Estas

Picopat
Önceden çok sivilcem vardı. İlaçlarla geçirdim. Biraz çıkmaya devam ediyor. Yüzüm de yağlı, dikkatli bakınca parlıyor. Bunun için nemlendirici, temizleyici, ne iyi olacaksa önerir misiniz? Licape markasının temizleme jelini kullanıyordum, hissizlik ve yanma yaptığı için alerjim olduğunu düşünüp bıraktım.

Bioderma yüz temizleme jelini kullanabilirsin onun dışında ilaç dudak bölgesinde kuruluk yapabileceği için dudak nemlendiricisi alabilirsin. Eczanelerde satılır, Bepanthol'ün fena değildi. Nemlendirici olarak da Kiehl's kullanabilirsin.

Önceden çok sivilcem vardı. İlaçlarla geçirdim. Biraz çıkmaya devam ediyor. Yüzüm de yağlı, dikkatli bakınca parlıyor. Bunun için nemlendirici, temizleyici, ne iyi olacaksa önerir misiniz? Licape markasının temizleme jelini kullanıyordum, hissizlik ve yanma yaptığı için alerjim olduğunu düşünüp bıraktım.

Yüz temizleme köpüğü 200 ML (çay ağacı yağı / tea tree oıl) Yüz Temizleme Köpüğü 200 ml (Çay Ağacı Yağı / tea tree oıl) 2 aydır kullanıyorum süper bir şey ama yanında nemlendirici alman lazım yüzü kupkuru yapıyor bu sayede sivilcelerinde kuruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı