osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #11 Lyraess dedi: Şikayet her firmada olur. Akortek savunucusu değilim, yanlışları var. Ama köklü bir firma. Benim garanti işimi de çözmüştü açıkçası. Hangi firmaya bakarsanız bakın memnuniyetsiz müşteri görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Içime sinmedi Siparişi iptal ettim hocam onun yerine MSI 500 watt bir tane güç kaynağı buldum satıcısı sağlam biraz daha verip onu alacağım.
Lyraess dedi: Şikayet her firmada olur. Akortek savunucusu değilim, yanlışları var. Ama köklü bir firma. Benim garanti işimi de çözmüştü açıkçası. Hangi firmaya bakarsanız bakın memnuniyetsiz müşteri görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Içime sinmedi Siparişi iptal ettim hocam onun yerine MSI 500 watt bir tane güç kaynağı buldum satıcısı sağlam biraz daha verip onu alacağım.
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.197 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #12 osasadam dedi: Içime sinmedi Siparişi iptal ettim hocam onun yerine MSI 500 watt bir tane güç kaynağı buldum satıcısı sağlam biraz daha verip onu alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman konu açmayın buraya. İnsanların zamanını çalmayın.
osasadam dedi: Içime sinmedi Siparişi iptal ettim hocam onun yerine MSI 500 watt bir tane güç kaynağı buldum satıcısı sağlam biraz daha verip onu alacağım. Genişletmek için tıkla... O zaman konu açmayın buraya. İnsanların zamanını çalmayın.
osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #13 Lyraess dedi: O zaman konu açmayın buraya. İnsanların zamanını çalmayın. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam dolandırmak veya herhangi bir sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden sorayım dedim.
Lyraess dedi: O zaman konu açmayın buraya. İnsanların zamanını çalmayın. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim hocam dolandırmak veya herhangi bir sıkıntı yaşamak istemedim o yüzden sorayım dedim.