AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #11 Phanzox dedi: Hocam ben ne söylemişim? Genişletmek için tıkla... Hayır. CHP genel başkanının biraz vatandan uzaklaştığını düşünüyorum da, Twitter yorumlarda belli. Siz böyle şeyler yapmazsınız demi?
Phanzox dedi: Hocam ben ne söylemişim? Genişletmek için tıkla... Hayır. CHP genel başkanının biraz vatandan uzaklaştığını düşünüyorum da, Twitter yorumlarda belli. Siz böyle şeyler yapmazsınız demi?
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #12 AxiBorea dedi: Bende AKP iktidar yüzünü gördüm. Ve sanırım AKP'nin sonu geldi. Doğalgazımız kesilecek. Genişletmek için tıkla... Doğalgaz?
AxiBorea dedi: Bende AKP iktidar yüzünü gördüm. Ve sanırım AKP'nin sonu geldi. Doğalgazımız kesilecek. Genişletmek için tıkla... Doğalgaz?
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 13 Şubat 2023 #13 Ben depremden çok doların 2tl den 20tl ye gelmesinin çok etkili olacağını düşünüyorum. depremin çok etkili olacağı noktalar nelerdir?
Ben depremden çok doların 2tl den 20tl ye gelmesinin çok etkili olacağını düşünüyorum. depremin çok etkili olacağı noktalar nelerdir?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #14 tequila sunset dedi: Doğal gaz? Genişletmek için tıkla... Biz gazı Rusya'dan alıyoruz ya. Unuttun değil mi?
tequila sunset dedi: Doğal gaz? Genişletmek için tıkla... Biz gazı Rusya'dan alıyoruz ya. Unuttun değil mi?
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 13 Şubat 2023 #15 195353 dedi: Ben depremden çok doların 2TL'den 20TL'ye gelmesinin çok etkili olacağını düşünüyorum. Depremin çok etkili olacağı noktalar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Depremin verdiği hasar ekonomiyi daha da dibe çekecek.
195353 dedi: Ben depremden çok doların 2TL'den 20TL'ye gelmesinin çok etkili olacağını düşünüyorum. Depremin çok etkili olacağı noktalar nelerdir? Genişletmek için tıkla... Depremin verdiği hasar ekonomiyi daha da dibe çekecek.
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #16 AxiBorea dedi: Biz gazı Rusya'dan alıyoruz ya. Unuttun değil mi? Genişletmek için tıkla... Rusya bize AKP için mi gaz veriyordu?
AxiBorea dedi: Biz gazı Rusya'dan alıyoruz ya. Unuttun değil mi? Genişletmek için tıkla... Rusya bize AKP için mi gaz veriyordu?
Sinan. Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 942 Çözümler 6 13 Şubat 2023 #17 Siyasette 24 saatte çok şeyler değişir, şu anki duruma bakarak fikir yürütmeyin, seçimin olduğu hafta bile her şey değişir. Bunları hafife almayın, aday olursa kazanacak tek kişi Mansur Yavaş'tır.
Siyasette 24 saatte çok şeyler değişir, şu anki duruma bakarak fikir yürütmeyin, seçimin olduğu hafta bile her şey değişir. Bunları hafife almayın, aday olursa kazanacak tek kişi Mansur Yavaş'tır.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 13 Şubat 2023 #18 Kılıçdaroğlu aday olsa seçimi kazanır bence
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #19 tequila sunset dedi: Rusya bize AKP için mi gaz veriyordu? Genişletmek için tıkla... Galiba biz tarafsız olduğumuz için kesti. Rus Ukrayna savaşı vardı ya.
tequila sunset dedi: Rusya bize AKP için mi gaz veriyordu? Genişletmek için tıkla... Galiba biz tarafsız olduğumuz için kesti. Rus Ukrayna savaşı vardı ya.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Şubat 2023 #20 AxiBorea dedi: Hayır. CHP genel başkanı biraz vatandan uzaklaştığını düşünüyorum da, Twitter yorumlarda belli. Genişletmek için tıkla... Genel başkan hakkında yorum yapamam ancak Mansur Yavaş milliyetçi bir siyasetçidir diyebilirim. Mansur Yavaş - Vikipedi tr.wikipedia.org AxiBorea dedi: Siz böyle şeyler yapmazsınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben neden bir şey yapayım? Vatanımı milletimi seviyorum.
AxiBorea dedi: Hayır. CHP genel başkanı biraz vatandan uzaklaştığını düşünüyorum da, Twitter yorumlarda belli. Genişletmek için tıkla... Genel başkan hakkında yorum yapamam ancak Mansur Yavaş milliyetçi bir siyasetçidir diyebilirim. Mansur Yavaş - Vikipedi tr.wikipedia.org AxiBorea dedi: Siz böyle şeyler yapmazsınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben neden bir şey yapayım? Vatanımı milletimi seviyorum.