AKP ve trol ağlarının hedefinde AHBAP var

Hocam bunlar fasa fiso depremden çıkan insanlar tekbir getiriyor diye isyan eden gördü bu gözler. Yunanistan bile gelip yardım ediyor bizim insanımızda böyle işte sırtımızdan vuruyor.

Facebook günümüzde genel olarak yaşlıların toplanmış olduğu saçma sapan bir yer konumunda. Yaşlıların siyasi paylaşımları ise adeta ilkokul çocuklarına yakın seviyede.
Hocam maalesef trol olduklarını pek düşünmüyorum Bunlar gerçekten insanların paylaşımları olabilir.
Katılıyorum, her paylaşım yapan kişiyi ''trol'' olarak nitelendirmek yerine trollerden bile daha kötü durumda olan bir kesimin olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Bu arada sabahtan beri hedef alınan AHBAP, bütçe planını da açıklamış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
O AHBAP olmasaydı deprem bölgesi çok kötü durumdaydı. AFAD'a vermek istemiyoruz çünkü bağlı olan hükümet aşırı adil ve AFAD'da mükemmel bir liyakat sistemi var(!).

Ahbab sahada etkin değil sadece bağış topluyor. Enkazda çalışan AFAD ile kıyaslanamaz. AFAD bile sahada yetersiz. Enkazda en iyi çalışan Anda derneği.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…