Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #31 Kore'nin neresindesiniz tam olarak? Seul'den yola çıkıyorum şimdi.
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 17 Mayıs 2023 #32 Aurora1 dedi: Evde oluyorum bu saatlerde genelde biliyorlar maalesef. Yaparım ahahss. Genişletmek için tıkla... Gözlerini sürekli kaçır. Ayrıca 5 dk sonra ordayım (!). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aurora1 dedi: Evde oluyorum bu saatlerde genelde biliyorlar maalesef. Yaparım ahahss. Genişletmek için tıkla... Gözlerini sürekli kaçır. Ayrıca 5 dk sonra ordayım (!). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.936 Makaleler 21 Çözümler 30 17 Mayıs 2023 #33 Rsmefaw dedi: Geliyorum diyen misafire ne denir gelme mi? Genişletmek için tıkla... Ben gelme diyorum.
Rsmefaw dedi: Geliyorum diyen misafire ne denir gelme mi? Genişletmek için tıkla... Ben gelme diyorum.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 17 Mayıs 2023 #34 GTA Carl Johnson dedi: Gözlerini sürekli kaçır. Ayrıca 5 dk sonra oradayım (!). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dizel aracın yokuşu yüksek hızla çıkmasından normal bir şey yok ama videoyu çeken arkadaş daha iyi bilir. Bir de bundan etkileniyorlar. Sevindim gitmelerine. Rica ederiz.
GTA Carl Johnson dedi: Gözlerini sürekli kaçır. Ayrıca 5 dk sonra oradayım (!). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dizel aracın yokuşu yüksek hızla çıkmasından normal bir şey yok ama videoyu çeken arkadaş daha iyi bilir. Bir de bundan etkileniyorlar. Sevindim gitmelerine. Rica ederiz.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 17 Mayıs 2023 #35 ProximusTwo dedi: Bir tane K-Pop şarkısı aç. 5 dakika içinde ev boş. Genişletmek için tıkla... Ne alaka acaba ? İnsanların hepsi nefretmez K-Pop'dan.
ProximusTwo dedi: Bir tane K-Pop şarkısı aç. 5 dakika içinde ev boş. Genişletmek için tıkla... Ne alaka acaba ? İnsanların hepsi nefretmez K-Pop'dan.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 17 Mayıs 2023 #36 EkmekArasıRam dedi: Ne alaka acaba ? İnsanların hepsi nefretmez K-Pop'dan. Genişletmek için tıkla... Yok ya. Ben de nefret etmem. Ufak bir ironi hocam.
EkmekArasıRam dedi: Ne alaka acaba ? İnsanların hepsi nefretmez K-Pop'dan. Genişletmek için tıkla... Yok ya. Ben de nefret etmem. Ufak bir ironi hocam.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 17 Mayıs 2023 #37 ProximusTwo dedi: Yok ya. Ben de nefret etmem. Ufak bir ironi hocam. Genişletmek için tıkla... İroni ise "(!)" koyun.
ProximusTwo dedi: Yok ya. Ben de nefret etmem. Ufak bir ironi hocam. Genişletmek için tıkla... İroni ise "(!)" koyun.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 17 Mayıs 2023 #38 EkmekArasıRam dedi: Ne alaka acaba ? İnsanların hepsi nefretmez K-Pop'dan. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum
EkmekArasıRam dedi: Ne alaka acaba ? İnsanların hepsi nefretmez K-Pop'dan. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 17 Mayıs 2023 #39 @ProximusTwo boş kavgaya gerek yok. O mesajın sonuna (!) koy bitsin. İkimiz de gideceğiz gereksiz mesajdan.
@ProximusTwo boş kavgaya gerek yok. O mesajın sonuna (!) koy bitsin. İkimiz de gideceğiz gereksiz mesajdan.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #40 Aurora1 dedi: Seri olursanız sevinirim, ne yaparsam erken giderler? Seul. Genişletmek için tıkla... Bende Grönland da oturuyorum bts kızı
Aurora1 dedi: Seri olursanız sevinirim, ne yaparsam erken giderler? Seul. Genişletmek için tıkla... Bende Grönland da oturuyorum bts kızı