Akrabaya atılan borç nasıl kanıtlanır?

Babanızın telefon numarası ne acaba elimde kelepir köprü var

Şaka maka bizim ki de kardeşlerine düdüklenmekten yüzümüz gülmedi. Bu babaların dolandırılma merakı nedir?

Parayı verdiğiniz evrağın en altındaki kişi ise vergi nosu doğru ve faal çıkıyor en azından. Henüz dolandırılmamış olabilirsiniz.

Parayı gönderdiğiniz kişi babanızın tanıdığı adına mı?
Parayı babam adamın direk ibanına gönderdi.

Bu babaların dolandırılma merakı nedir?
Vallahi hocam ya 2 ay içerisinde 3 kez dolandırıldı. 2 kere instagram ve facebooktan giyim üzerine bir şeyler aldı buda 3. olacak herhalde

Parayı babam adamın direk ibanına gönderdi.

Vallahi hocam ya 2 ay içerisinde 3 kez dolandırıldı. 2 kere instagram ve facebooktan giyim üzerine bir şeyler aldı buda 3. olacak herhalde
Hocam bence babanızın banka hesabını kendi telefonundan silin siz annenizin falan telefonuna geçirin.

Hocam bence babanızın banka hesabını kendi telefonundan silin siz annenizin falan telefonuna geçirin.
Akıllandırdım hocam babamı sıkıntı yok onun bana bir şeyler öğretmesi gerekirken ben ona öğretiyorum ya ona şaşıyorum .

Akıllandırdım hocam babamı sıkıntı yok onun bana bir şeyler öğretmesi gerekirken ben ona öğretiyorum ya ona şaşıyorum .
Hocam her yaşta tecrübe alırsınız. Akıllanacak olsa 3 kez dolandırılmaz hocam bence silin onun telefonundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…