xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 559 Bugün 17:32 #11 Notixlerox dedi: Olabilir tabii ki direkt yapmasını önermiyorum ancak şikayetçi olmak işe yaramaz ise geriye çok fazla çözüm kalmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bazılarını dövsen de akıllanmıyorlar 16 yıllık eğitim öğretim hayatımdan biliyorum. Üniversite de bile böyle tipler var.
Notixlerox dedi: Olabilir tabii ki direkt yapmasını önermiyorum ancak şikayetçi olmak işe yaramaz ise geriye çok fazla çözüm kalmıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bazılarını dövsen de akıllanmıyorlar 16 yıllık eğitim öğretim hayatımdan biliyorum. Üniversite de bile böyle tipler var.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.908 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek Bugün 17:32 #12 Notixlerox dedi: Kaçıncı sınıftasınız. Genişletmek için tıkla... 11.sınıfım. İstanbul Trip dedi: Mesaj atmaya gerek yok okula gidince anlatın bir yerde müdür yardımcısına falan görüşün isler aile çağırmaya kadar gider. Genişletmek için tıkla... Hocayla mesajlaştığımız oluyor. Soru atıyorum bana program falan oluşturuyor. Acaba desem ki hocam bugün böyle olaylar falan yaşadım. Açıkcası böyle şeyleri çok kafaya takıyorum. Bana yardımcı olur musunuz desem anlayışla karşılar bence. Hocalarım ne yapayım kısaca özetler misiniz? Son düzenleme: Bugün 17:54
Notixlerox dedi: Kaçıncı sınıftasınız. Genişletmek için tıkla... 11.sınıfım. İstanbul Trip dedi: Mesaj atmaya gerek yok okula gidince anlatın bir yerde müdür yardımcısına falan görüşün isler aile çağırmaya kadar gider. Genişletmek için tıkla... Hocayla mesajlaştığımız oluyor. Soru atıyorum bana program falan oluşturuyor. Acaba desem ki hocam bugün böyle olaylar falan yaşadım. Açıkcası böyle şeyleri çok kafaya takıyorum. Bana yardımcı olur musunuz desem anlayışla karşılar bence. Hocalarım ne yapayım kısaca özetler misiniz?