Rosky Femtopat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Arladaşlar akrilik boyayı inceltmek istiyorum. Posca ve diğer markerlere doldurmak için ne yapmam lazım ne kadar inceltmem lazım?
Arladaşlar akrilik boyayı inceltmek istiyorum. Posca ve diğer markerlere doldurmak için ne yapmam lazım ne kadar inceltmem lazım?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.196 Çözümler 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 29 Ekim 2024 #2 Rosky dedi: Arladaşlar akrilik boyayı inceltmek istiyorum. Posca ve diğer markerlere doldurmak için ne yapmam lazım ne kadar inceltmem lazım? Genişletmek için tıkla... Boyanın bazı ne ise onunla inceltirsin ancak pigment boyutu markerın emiş ve yazma uçlarına ne kadar uygun olur o kısmı önemli. Akrilik su bazlı.
Rosky dedi: Arladaşlar akrilik boyayı inceltmek istiyorum. Posca ve diğer markerlere doldurmak için ne yapmam lazım ne kadar inceltmem lazım? Genişletmek için tıkla... Boyanın bazı ne ise onunla inceltirsin ancak pigment boyutu markerın emiş ve yazma uçlarına ne kadar uygun olur o kısmı önemli. Akrilik su bazlı.