Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 27 Şubat 2023 #1 Ehliyet sınavımı başarıyla geçtim ve vergi ödemem kaldı. ATM'den yatırmayı düşünüyorum ancak bu saatte bir sıkıntı çıkmasından endişe ediyorum. Bu saatlerde ATM'den B sınıfı ehliyet vergisi ödenir mi?
Ehliyet sınavımı başarıyla geçtim ve vergi ödemem kaldı. ATM'den yatırmayı düşünüyorum ancak bu saatte bir sıkıntı çıkmasından endişe ediyorum. Bu saatlerde ATM'den B sınıfı ehliyet vergisi ödenir mi?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #2 ATM'nin saati olmaz.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 27 Şubat 2023 #3 Vavien. dedi: ATM'nin saati olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşamam doğru mudur hocam?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.461 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 27 Şubat 2023 #4 Senden kaynaklı bir sıkıntı olmaması lazım. Banka uygulamasından yatırılmıyor mu? Niye ATM ile uğraşıyorsun?
Senden kaynaklı bir sıkıntı olmaması lazım. Banka uygulamasından yatırılmıyor mu? Niye ATM ile uğraşıyorsun?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 27 Şubat 2023 #5 Vavien. dedi: Senden kaynaklı bir sıkıntı olmaması lazım. Banka uygulamasından yatırılmıyor mu? Niye ATM ile uğraşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ailem kaynaklı bir sıkıntı var. ATM harici yatırmama müsaade etmiyorlar. Yarım saat önce yatırdım ve geldim. Bir sıkıntı çıkmadı teşekkür ederim.
Vavien. dedi: Senden kaynaklı bir sıkıntı olmaması lazım. Banka uygulamasından yatırılmıyor mu? Niye ATM ile uğraşıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ailem kaynaklı bir sıkıntı var. ATM harici yatırmama müsaade etmiyorlar. Yarım saat önce yatırdım ve geldim. Bir sıkıntı çıkmadı teşekkür ederim.