3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #1 Rinit ilacım var. 2-3 gündür içmiyorum. Şu an sıkıntıya girdim. Şimdi içsem bir sorun olur mu?
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.078 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 395014 dedi: Rinit ilacım var. 2-3 gündür içmiyorum. Şu an sıkıntıya girdim. Şimdi içsem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu forumdan kimsenin söyleyeceği şeye inanma bence. Arayabileceğin bir doktor, yakında gidebileceğin bir hastane varsa git.
395014 dedi: Rinit ilacım var. 2-3 gündür içmiyorum. Şu an sıkıntıya girdim. Şimdi içsem bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu forumdan kimsenin söyleyeceği şeye inanma bence. Arayabileceğin bir doktor, yakında gidebileceğin bir hastane varsa git.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 22 Temmuz 2024 #3 atlaas dedi: Bu forumdan kimsenin söyleyeceği şeye inanma bence. Arayabileceğin bir doktor, yakında gidebileceğin bir hastane varsa git. Genişletmek için tıkla... Hocam alerji hapı yani. Tek merak ettiğim ne zaman kullanılacağı fark eder mi? Bunu sormak için hastaneye gitmeye gerek var mı?
atlaas dedi: Bu forumdan kimsenin söyleyeceği şeye inanma bence. Arayabileceğin bir doktor, yakında gidebileceğin bir hastane varsa git. Genişletmek için tıkla... Hocam alerji hapı yani. Tek merak ettiğim ne zaman kullanılacağı fark eder mi? Bunu sormak için hastaneye gitmeye gerek var mı?