Türk Telekom kullanıcısıyım. Sabahları hızda ve ping durumunda bir sorun yokken akşamları hız 1 mbps'i bile zor görüyor. Müşteri temsilcisini defalarca aramama rağmen bana bir sorun olmadığını söylüyorlar. Bu konuda neler yapabilirim?
Türk Telekom kullanıcısıyım. Sabahları hızda ve ping durumunda bir sorun yokken akşamları hız 1 mbps'i bile zor görüyor. Müşteri temsilcisini defalarca aramama rağmen bana bir sorun olmadığını söylüyorlar. Bu konuda neler yapabilirim?
-Gündüzleri internet hızım da ve ping değerlerim de hiçbir sıkıntı yaşamıyorken akşam saatlerin de hergün stabil olarak hızım düşüyor ve ping değerlerim artıyor.Bunu müşteri hizmetlerine defalarca anlatmama rağmen çözmüyorlar sizlerden yardımcı olmanızı istiyorum diye belirt.
-He arıza kaydı açtırıp teknik ekibi iste evine sende port değişikliği talebinde bulun ekip gelincce....SANA TAVSİYEM TT EKİBİNİN EVİNE GELMESİNİ İSTİYORSAN MODEMİ GÜNDÜZ KAPALI TUT...YOKSA TT EKİPLERİ GELMEZ ADAM İNTENRETİ KULLANIYOR AAA NİYE GİDELİM DİYORLAR...BUNU BİZZAT TT DE Kİ ADAM SÖYLÜYOR