noname92
Megapat
Merhabalar. Ben Aksaray'da merkez bir yerde ama fiber olmayan bir yerde kalıyorum. TTNET 35 Mbps download 3 Mbps upload 100GB AKN VDSL aylık 70₺ internet kullanıyorum. AKN dolmadan 32-33 arası değerler alıyorum, dolduktan sonra 13-14 arası değer alıyorum. 2 sene taahhüdüm Aralık ayının sonunda dolacak. Her 2 ayda bir olmak üzere AKN dolduktan sonra ekteki gibi değerler alıyorum ama oyunlarda ping oluyor Twitch yayınlarını 360p kalitede bile izleyemiyorum. Müşteri hizmetlerine telefon açtığın alaycı davranıyorlar çözüm sunmuyorlar. Normalde 10 Mbps'de bile 480p rahat hatta 720p izleyebiliyorum. Ama sorun ne ise bazen hiçbir şekilde oyun yada yayın izlenmiyor. Müşteri hizmetlerine şu şu sorun var diyebilmem için bilen birisi ne olduğunu tam olarak açıklayabilir mi?
Diğer sorum ise Ocak ayında taahhüdüm bitiyor. Maalesef fiber alt yapı yok. VDSL var türknet yada süperonline dediğine göre 100 Mbps'ye kadar VDSL kaldırıyormuş. AKN'de kalkacak ama ben yinede illa bir engel koyacaklarına inanıyorum ve bilgili olmak lazım. VDSL olarak hangi operatörü tercih etmeliyim? Süperonline düşünüyorum. Pişman olur muyum?
Diğer sorum ise Ocak ayında taahhüdüm bitiyor. Maalesef fiber alt yapı yok. VDSL var türknet yada süperonline dediğine göre 100 Mbps'ye kadar VDSL kaldırıyormuş. AKN'de kalkacak ama ben yinede illa bir engel koyacaklarına inanıyorum ve bilgili olmak lazım. VDSL olarak hangi operatörü tercih etmeliyim? Süperonline düşünüyorum. Pişman olur muyum?
Son düzenleyen: Moderatör: