Aksiyon filmi önerisi

Stair

Centipat
Daha fazla  
Konusu resimdeki filmin konusuyla aynı filmler önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_1738.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 77
The Contractor.
Kısaca konusundan bahsediyorum - Eskiden özel harekatçı olan başrolümüz artık paraya ihtiyacı olduğu için paralı asker oldu ama ilk görevinde komplo kurdular ve kurtulmaya çalışıyor.

The Contractor.
Kısaca konusundan bahsediyorum - Eskiden özel harekatçı olan başrolümüz artık paraya ihtiyacı olduğu için paralı asker oldu ama ilk görevinde komplo kurdular ve kurtulmaya çalışıyor.
Çok teşekkür ederim hocam başka var mı böyle filmler varsa söylerseniz sevinirim

Equalizer serisini bitirdim harika film başka önerileriniz varsa beklerim hocam teşekkür ederim.

Man on Fire, Nobody, The Accountant, Liam Neeson'ın Takip serisi var seven çok var onlara bakabilirsin,

Mile 22.
Kısaca konusu- Başrol abimiz üst düzey gizli bir taktik komando birimi tarafından desteklenen seçkin bir Amerikan istihbarat subayı. Görevi Endonezya'da hassas bilgilere sahip gizemli bir polis memurunu yasadışı yollarla yurtdışına kaçırmak.

Blacklight
Kısaca konusu- Başrol abimiz karanlık geçmişe sahip hükümet ajanı. Bir gün ABD vatandaşlarını hedef alan bir komplo keşfeder bu yüzden kendisi eskiden koruduğu FBI direktörünün hedefi olur.

Man on Fire, Nobody, The Accountant, Liam Neeson'ın Takip serisi var seven çok var onlara bakabilirsin,
Çok teşekkürler hepsini not aldım

Çok teşekkürler hocam sağolun bilginiz ve yardımınız için.

Buna benzer izlediğim tek film Sicario. Tavsiye ederim benim için başyapıttır.
Başrol eski bir kolombiyalı, bir uyuşturucu kartelinin üyesiydi. Kartel onun ailesini öldürüyor. O da intikamını almak için Amerikan kuvvetlerinin altında menfaati için çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…