Assasin's Creed teknik olarak güzel görünüyor ama oyunlar bana nedense çok yapay geliyor. Sanki bitmemiş bir proje gibi bir ruh hissedemiyorum.Mount and Blade deneyebilirsin.
Assassin's cread e bakabilirsin.
Kılıçla falan adam kesmek istiyorum şu anda bana oyun önerir misiniz? Black Myth: Wukong gibi zorluğu tadında olan güzel soulslike oyunlar da olur.
Lies of P
Souls oyunlarını oynamayı istiyorum ve BMW'daki hırslanmayı sevdim ama ölünce cezalandırılmak kastığın ruhların gitmesi yüzünden uzak duruyorum belki ileride. GoW ve Ragnarok'u da bitirdim.Kolay olmasi ve bosslarinin guzel olmasi yuzunden Dark Souls 3 diyorum elden ringde olabilir souls olmasın diyorsan God of War bakabilirsin ya da adam kese kese gitmek istiyosaniz DMC5 şu an indirimdeydi.
Daha fromsoft oynamamis galiba arkadas bence once soulsborne oynasa daha iyi.
Souls oyunlarını oynamayı istiyorum ve BMW'daki hırslanmayı sevdim ama ölünce cezalandırılmak kastığın ruhların gitmesi yüzünden uzak duruyorum belki ileride. GoW ve Ragnarok'u da bitirdim.
Yılların oyunu hala indirime girmiyor keşke girse. Elden Ring en son çıkanları en çok indirim alanı sanırsam.Bence once Dark Souls'larla basla Elden Ring'le falan baslarsan diğerlerini oynamak daha zor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.