Aksiyon oyunu önerisi

ilk_glnc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısa ve net soracağım. Oyun arıyorum böyle atlamalı zıplamalı aksiyonlu hızlı akışa sahip Online rekabetçi Doom Ghostrunner karışımı gibi ama esporu da olan/olmayan mesela CS1.6 surf mekaniğine bayılıyorum. Uçuyoruz kaçıyoruz havada vuruyoruz falan bu tarz kafa yormak istiyorum oyunun tüm mekaniklerini falan çözmek istiyorum. Biraz zor bir kategori seçimi ama olursa çok iyi olur Warzone Valorant falan dışında çoğu oyuna okeyim R6 da çok karışık özellikle hareket mekaniği CS1.6 surf mekaniği gibi oyunlar çok hoşuma gidiyor. İllaki ayrı oyun olmasına gerek yok Roblox vs gibi platformların oyunu da olur varsa bildiğiniz bunlara benzer oyunlar önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Rocket League'i Epic Games'den denemenizi öneririm. Zıplamalı, hızlanmalı, bir-birinizi patlatmalı arabayla futbol oynadığımız bir oyun.
Epic games'te bedava. Baya popüler oyun.

Roblox'da Rivals diye bir oyun var 1V1 veya 2V2 atiyosun, ucmali kacmali turde. Oynayan harika oynuyor ama anlayamiyosun oynayisini o derece hizli akan bir oyun. Surf, bhop gibi mekaniklerde var ve tatmin edici.

Eger direk oyun olarak istersen GunZ: The Duel var bunu da oynayan cok iyi oynuyor ama bu oyunu oynayacaksan kesinlikle modla modlarla daha güzel oluyor. Oyun eski ve eskiligi goze batiyor ama modlarla daha modernlestirebilirsin oyunu. Mekanikler zor degil ama kombinasyon yapmasi zor.
Şöyle bir video birakayim oynayisi anlaman acisindan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Roblox'da Rivals diye bir oyun var 1V1 veya 2V2 atiyosun, ucmali kacmali turde. Oynayan harika oynuyor ama anlayamiyosun oynayisini o derece hizli akan bir oyun. Surf, bhop gibi mekaniklerde var ve tatmin edici.

Eger direk oyun olarak istersen GunZ: The Duel var bunu da oynayan cok iyi oynuyor ama bu oyunu oynayacaksan kesinlikle modla modlarla daha güzel oluyor. Oyun eski ve eskiligi goze batiyor ama modlarla daha modernlestirebilirsin oyunu. Mekanikler zor degil ama kombinasyon yapmasi zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bak bunny dedim canımı yedin deniyorum şimdi :D

Eger direk oyun olarak istersen gunz: The duel var bunu da oynayan cok iyi oynuyor ama bu oyunu oynayacaksan kesinlikle modla modlarla daha güzel oluyor. Oyun eski ve eskiligi goze batiyor ama modlarla daha modernlestirebilirsin oyunu. Mekanikler zor degil ama kombinasyon yapmasi zor.

Ama gunz çıkmamış gösteriyor.

Bak bunny dedim canımı yedin deniyorum şimdi :D

Ama gunz çıkmamış gösteriyor.

Kendi sitesinde Launcher'i var.

Bir de.

Bir de boyle bir Launcher var. Topluluk yapimi bir Launcher. Bu hazir modlu geliyor sanirim bunda oynayanlarda var.

Redmach2 izlediyseniz Attack on Titan'daki halatlar var ve CS'de vs atıyorsunuz.

İzlemediyseniz kısaca Spider-Man ama CS hali Dust 2 gibi sevilen mapler ve bir sürü farklı oyun modu var arkadaşlar ile oynanmalık ve ücretsiz.

Redmach2 izlediyseniz Attack on Titan'daki halatlar var ve CS'de vs atıyorsunuz.

İzlemediyseniz kısaca Spider-Man ama CS hali Dust 2 gibi sevilen mapler ve bir sürü farklı oyun modu var arkadaşlar ile oynanmalık ve ücretsiz.
hocam denedim onu

Kendi sitesinde Launcher'i var.

Bir de.

Bir de boyle bir Launcher var. Topluluk yapimi bir Launcher. Bu hazir modlu geliyor sanirim bunda oynayanlarda var.

Tamamdır deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı