Aksiyon temalı anime önerisi

DyreXs

Femtopat
Daha fazla  
Aksiyon konulu anime arıyorum. Normal sahnelerin fazla olmadığı savaş sahnelerinin fazla olduğu bir anime arıyorum. Meka sevmiyorum böyle Demon Slayer Tokyo Ghoul gibi AOT gibi anime var mı berserk gibi de olabilir ama fazla DRAM olmayan bir anime var mı?

Big 3'ten birine başla hepsinde çoğunlukla fight var ama sıkabilirler. Hepsinin pacingi kötü ve filler bölümlerle doldurulmuş. İlk bölümler de kimisini bayıyo. Mangalarını okuyabilirsen daha güzel olur.

Özellikle Bleach'in ilk bölümleri beni çok sıkmıştı bırakıp mangasını okudum. Narutoyla One Piece sıkmadı ama kalite düşük olduğundan kimi kişiye hitap etmiyor.

Aksiyon konulu anime arıyorum. Normal sahnelerin fazla olmadığı savaş sahnelerinin fazla olduğu bir anime arıyorum. Meka sevmiyorum böyle Demon Slayer Tokyo Ghoul gibi AOT gibi anime var mı berserk gibi de olabilir ama fazla DRAM olmayan bir anime var mı?

Sakamoto Days, JoJo, Solo Leveling, Hunter x Hunter, The Eminence in Shadow, Jujutsu Kaisen, Dandadan, Samurai champloo, One punch man, Mob pysco100, Fate Zero, Helsing Ultimate.

Sakamoto Days, JoJo, Solo Leveling, Hunter x Hunter, The Eminence in Shadow, Jujutsu Kaisen, Dandadan, samurai champloo, One punch man, mob pysco100, Fate/Zero, helsing Ultimate.

HxH ve Solo Leveling'i şiddetle öneririm.

Black Lagoon, gangsta, hellsing, Akame ga Kill!, Vinland Saga, darwins game, 91 days, code geas, tate yuusha no nariagri, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Youjo Senki ve owari no seraph aklıma daha da gelmedi şu an hepsi full aksiyon değil ama güzel animeler Youjo Senki öneririm öncelikle hem kısa anime hem de WW1 ve WW2 karışımı bir dünyada neredeyse full savaş anime sıkılmadan izlersin 1 sezon 12 bölüm bir de devam moviesi var 2 saat falandı galiba ya da 3 saat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı