Aktif Display Port to VGA Adaptör Windows'ta Görüntü Vermiyor

yasugan

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.

Bu ürünü eski model VGA girişli monitörümü, Samsung C24F390 ile birlikte kullanmak için satın aldım. Az önce taktım, anakart logosunda monitöre görüntü geliyor, BIOS'a girebiliyorum ancak sanırım Windows ortamına giriş yaptığı anda görüntü kayboluyor. Bu sırada diğer monitörüm sorunsuz çalışıyor. Bir fikri olan var mı?

Denediklerim:
Sorunsuz çalışan monitörümde çözünürlüğü düşürüp tekrar başlattım.
72 Hz olan yenileme hızını eski monitörle aynı olsun diye 60 Hz olarak ayarladım.
Dönüştürücü takılı monitörü tek başına çalıştırdım.

Teşekkür ederim.

BIOS'ta çözünürlük ve Hz düşüktür. Windows'ta ise yüksektir. Adaptör Windows'taki çözünürlüğü ve/veya tazeleme hızını desteklemiyor.
DDU ile sürücüleri kaldırdım. Bir anda dönüştürücülü monitör çalışmaya başladı ancak bu sefer diğer monitörümde görüntü alamadım. Sorun dönüştürücüde değil buna bakarak.
Sonra sürücüleri yükledim, dönüştürücülü monitör gitti bu sefer de. Sizce dijital-analog ilişkisinin mi sonucu bu?
@BilgisayarKurdu sizin bu konuda fikriniz var mı?

Araştırmalarıma göre Display Portta dönüştürücü kullanıp sorun yaşayan çok kişi var hatta Nvidia bunun için driver bile çıkarmış ancak bende işe yaramadı. Dvi kullanıp sorun çözüleceğini bilsem deneyeceğim ancak bir kesinliği yok.

NVIDIA Graphics Firmware Update Tool for DisplayPort 1.3 and 1.4

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…