Boph Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 236 Makaleler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Merhaba, temel hiç yok diyelim, harfli ifadeler vs (hiç) yapamıyorum, dört işlem var ama antrenmanları mı çözeyim aktif matematik mi? Veya başka bir öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
Merhaba, temel hiç yok diyelim, harfli ifadeler vs (hiç) yapamıyorum, dört işlem var ama antrenmanları mı çözeyim aktif matematik mi? Veya başka bir öneriniz var mı?
Gyro Zeppeli Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 520 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650Tİ Razer DeathAdder V3 Pro SteelSeries Artics Nova 3 Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 26 Temmuz 2024 #2 Pardon temelin olmadığını okumadan yazmışım. Antrenmanlarla Matematik al. Temel için iyi bir kitap.
Boph Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 236 Makaleler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Gyro Zeppeli dedi: Matematik seviyen ne? TYT kaç net geliyor veya girdiğin denemeler? Genişletmek için tıkla... Maksimum 2/3 net harfli ifadeler temel kavramlar vs zorlanıyorum
Gyro Zeppeli dedi: Matematik seviyen ne? TYT kaç net geliyor veya girdiğin denemeler? Genişletmek için tıkla... Maksimum 2/3 net harfli ifadeler temel kavramlar vs zorlanıyorum
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.127 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 Bence ilkokuldan başla o netteysen
D darkpr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 345 26 Temmuz 2024 #5 Bence aktif matematik senin için daha iyi olur dostum.
Gyro Zeppeli Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 520 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650Tİ Razer DeathAdder V3 Pro SteelSeries Artics Nova 3 Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 26 Temmuz 2024 #6 barisakarsu dedi: Bence ilkokuldan başla o netteysen Genişletmek için tıkla... Heves kırmak yerine biraz çalışmaya mı itsek? Yeterli çalışmayla her şey olur. Sadece boş işleri bırakıp yalnız dersine odaklanması lazım.
barisakarsu dedi: Bence ilkokuldan başla o netteysen Genişletmek için tıkla... Heves kırmak yerine biraz çalışmaya mı itsek? Yeterli çalışmayla her şey olur. Sadece boş işleri bırakıp yalnız dersine odaklanması lazım.
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #7 Boph dedi: Maksimum 2/3 net harfli ifadeler temel kavramlar vs zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hoca lisede ne yaptın derste LoL mu oynadın.
Boph dedi: Maksimum 2/3 net harfli ifadeler temel kavramlar vs zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hoca lisede ne yaptın derste LoL mu oynadın.
Boph Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 236 Makaleler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #8 Gyro Zeppeli dedi: Heves kırmak yerine biraz çalışmaya mı itsek? Yeterli çalışmayla her şey olur. Sadece boş işleri bırakıp yalnız dersine odaklanması lazım. Genişletmek için tıkla... Mezun senem sözelciyim zaten sözel netlerim yüksekti Türkçe 34 sosyal 19/1 geldi ama EA'dan tercih yapmak istiyorum
Gyro Zeppeli dedi: Heves kırmak yerine biraz çalışmaya mı itsek? Yeterli çalışmayla her şey olur. Sadece boş işleri bırakıp yalnız dersine odaklanması lazım. Genişletmek için tıkla... Mezun senem sözelciyim zaten sözel netlerim yüksekti Türkçe 34 sosyal 19/1 geldi ama EA'dan tercih yapmak istiyorum
draco1337 Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #9 Boph dedi: Mezun senem sözelciyim zaten sözel netlerim yüksekti Türkçe 34 sosyal 19/1 geldi ama EA'dan tercih yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hoca yanlış anlama bir senede tüm matematiği 0dsn toplaman cok zor.
Boph dedi: Mezun senem sözelciyim zaten sözel netlerim yüksekti Türkçe 34 sosyal 19/1 geldi ama EA'dan tercih yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hoca yanlış anlama bir senede tüm matematiği 0dsn toplaman cok zor.
Boph Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 236 Makaleler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #10 draco1337 dedi: Hoca yanlış anlama bir senede tüm matematiği 0dsn toplaman cok zor. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 net falan yapabilsem sınavda yeter aktif matematik çözüp acil soru bankası çözmeyi düşünüyordum arkasından.
draco1337 dedi: Hoca yanlış anlama bir senede tüm matematiği 0dsn toplaman cok zor. Genişletmek için tıkla... Hocam 15 net falan yapabilsem sınavda yeter aktif matematik çözüp acil soru bankası çözmeyi düşünüyordum arkasından.