yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Temelim çok zayıf hangi kitabı alsam daha iyi olur?
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #2 Antrenman Aktif'ten bir tık daha kolay geldi bana. Temelin kötüyse Antrenman alabilirsin.
LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 7 Aralık 2023 #3 Aktif Matematik daha iyidir, iki kitabı da bitirmiş biri olarak söylüyorum.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #4 LUCIFER66 dedi: Aktif matematik daha iyidir, iki kitabı da bitirmiş biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kitapla ilerlerken YouTube üzerinden izleyebileceğim güzel bir kanal biliyor musunuz?
LUCIFER66 dedi: Aktif matematik daha iyidir, iki kitabı da bitirmiş biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki kitapla ilerlerken YouTube üzerinden izleyebileceğim güzel bir kanal biliyor musunuz?
LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 7 Aralık 2023 #5 yusology dedi: Hocam peki kitapla ilerlerken YouTube üzerinden izleyebileceğim güzel bir kanal biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, aşağıda atmış olduğum oynatma listesinde kitaptaki bütün soruların çözümleri var, kanalın adı aktif matematik. https://www.youtube.com/playlist?list=PLqZ0MmqBINTmW54w_spjEHv7GsICX8u5f
yusology dedi: Hocam peki kitapla ilerlerken YouTube üzerinden izleyebileceğim güzel bir kanal biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, aşağıda atmış olduğum oynatma listesinde kitaptaki bütün soruların çözümleri var, kanalın adı aktif matematik. https://www.youtube.com/playlist?list=PLqZ0MmqBINTmW54w_spjEHv7GsICX8u5f
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 8 Aralık 2023 #6 Antrenmanlarla matematik, işlem hızını arttırmak için çözülebilir. Onun dışında adamakıllı katkısı yok. Aktif matematik satın alabilirsiniz.
Antrenmanlarla matematik, işlem hızını arttırmak için çözülebilir. Onun dışında adamakıllı katkısı yok. Aktif matematik satın alabilirsiniz.