Aktiflikte CoD mu daha üstün BF mi?

Roodex

Decipat
Yer
Sweden
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100f / RTX 3060 12 GB / 16 GB RAM
Arkadaşlar selam, hangisinin onlinesi daha aktif?
Call of Duty Modern Warfare 2019
Call Of Duty Modern Warfare III
Call Of Duty Black ops 6

Battlefield 5
Battlefield 2042
COD ile BF ayrı değerlendirin.

Başlık hatalı, ikisi farklı sorular.

2042 ölü.

Bence black ops 6 veya battlefield 5 oyna çok keyifli. MW 3 gayet iyi player var fakat o sıktı artık ya. Modası geçti gibi yani :D

Son düzenleme:
2042 ölü.

Bence black ops 6 veya battlefield 5 oyna çok keyifli. MW 3 gayet iyi player var fakat o sıktı artık ya. Modası geçti gibi yani :D
Black Ops mekaniklerini aşırı sevemediğim için ondan bi tık uzak duruyorum, MW çok daha kaliteli geldi bana. Battlefield 5 çok mu aktifdir?

Black Ops mekaniklerini aşırı sevemediğim için ondan bi tık uzak duruyorum, MW çok daha kaliteli geldi bana. Battlefield 5 çok mu aktifdir?
Player olarak BF 5 ve BF 1 hemen hemen aynı. Gayet aktif. Zevkle hala oynuyorlar. Evet MW daha kaliteli gibi ancak ben neden bilmiyorum ama daha çabuk sıkıldım oyundan. Tabii siz bilirsiniz. BF 6 nın mekaniklerini sevmediysen MW 3 ve BF 5 arasında takılabilirsin. Ama BO 6 ya alışınca çok keyif veriyor oyun onu da dile getireyim.

Player olarak BF 5 ve BF 1 hemen hemen aynı. Gayet aktif. Zevkle hala oynuyorlar. Evet MW daha kaliteli gibi ancak ben neden bilmiyorum ama daha çabuk sıkıldım oyundan. Tabii siz bilirsiniz. BF 6 nın mekaniklerini sevmediysen MW 3 ve BF 5 arasında takılabilirsin. Ama BO 6 ya alışınca çok keyif veriyor oyun onu da dile getireyim.
BF6'yı beğendim, onun tam sürüm çıkmasını beklerken idarelik hangisi gider diye sormuştum hocam. Muhtemelen MW3 ve BO6'yı deneyip karar vereceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı