user149848902
Decapat
Daha fazla
Bateri çalmak küçükken beri hep hayalim olmuştur sebebi ise anlamadığım bir şekilde havalı gelirdi ama hep bir heves gibi geldi başına geçsem zorlanıp bırakacakmışım gibi geldi. Son zamanlarda rock ve metale ilgi sardım ve o istek midir heves midir bilmem ama içimde tekrar harmanlandı. Hala kendime şaşırıyorum neden grubun en ilgisiz üyesi olmak isteyeyim ki diye. Neyse ailem bu merakımı bilmiyorlar ve doğum günüm de yaklaşıyor. Lakin aklımda 3 soru var. Birincisi fiyat, ikincisi kapladığı yer ve üçüncüsü oturduğum yer. Öncelikle fiyat konusuna geleyim ailemin çok iyi bir durumları yok, ortalamanın birazcık üstündeyiz lakin bir enstrüman için ailemi borç içinde yüzdürmek istemem. Kapladığı yer ise beni gerçekten düşündürüyor odamda boş bir alan var ama oraya sığar mı sığmaz mı hiçbir fikrim yok. 20" standart bir set almak istiyorum şunu düşünüyorum PDP Drums centerstage 20 Inch 5-Parça Akustik Davul Seti (Iridescent Black Sparkle) | doremusic ama markaların kalitesi falan hakkında hiçbir fikrim yok. Oturduğum yer ise bir site apartmanı ve sonuç olarak apartman. Akustik baterinin sesini de bu konuyla ilgili az çok herkes biliyordur ben bir şey olacağını sanmıyorum ama arkadaşlarım bu konuda şüpheli. Elektronik al diyenler olacaktır ama inanın hiç ilgimi çekmiyor elektronik alacağıma almam öyle diyeyim. Eğer soran olursa odamdaki boş yerin fotoğrafını atarım. Umarım yardımcı olabilecek kişiler çıkar şimdiden teşekkürler.