Akustik bateri almak

user149848902

Decapat
Daha fazla  
Bateri çalmak küçükken beri hep hayalim olmuştur sebebi ise anlamadığım bir şekilde havalı gelirdi ama hep bir heves gibi geldi başına geçsem zorlanıp bırakacakmışım gibi geldi. Son zamanlarda rock ve metale ilgi sardım ve o istek midir heves midir bilmem ama içimde tekrar harmanlandı. Hala kendime şaşırıyorum neden grubun en ilgisiz üyesi olmak isteyeyim ki diye. Neyse ailem bu merakımı bilmiyorlar ve doğum günüm de yaklaşıyor. Lakin aklımda 3 soru var. Birincisi fiyat, ikincisi kapladığı yer ve üçüncüsü oturduğum yer. Öncelikle fiyat konusuna geleyim ailemin çok iyi bir durumları yok, ortalamanın birazcık üstündeyiz lakin bir enstrüman için ailemi borç içinde yüzdürmek istemem. Kapladığı yer ise beni gerçekten düşündürüyor odamda boş bir alan var ama oraya sığar mı sığmaz mı hiçbir fikrim yok. 20" standart bir set almak istiyorum şunu düşünüyorum PDP Drums centerstage 20 Inch 5-Parça Akustik Davul Seti (Iridescent Black Sparkle) | doremusic ama markaların kalitesi falan hakkında hiçbir fikrim yok. Oturduğum yer ise bir site apartmanı ve sonuç olarak apartman. Akustik baterinin sesini de bu konuyla ilgili az çok herkes biliyordur ben bir şey olacağını sanmıyorum ama arkadaşlarım bu konuda şüpheli. Elektronik al diyenler olacaktır ama inanın hiç ilgimi çekmiyor elektronik alacağıma almam öyle diyeyim. Eğer soran olursa odamdaki boş yerin fotoğrafını atarım. Umarım yardımcı olabilecek kişiler çıkar şimdiden teşekkürler.

Site, apartman, yönetici, şikayet. Yazlığa giderken üstüne çarşaf örtülmüş kanepe gibi odanın ortasında duran bir davul. Bir gencin hayallerinin sonuna hoş geldiniz.

Elektroniğe bir şans daha versen. Müzik mağazasında bir denesen. Bak bütün aklındaki sorulara bir cevabı var elektroniğin.

Hangisi daha uygun fiyatlı ?
Hangisi daha az yer kaplar ?
Hangisi çevreye daha az ses yayar ?

Ayrıca grubun en ilgisiz falan laflarını duymamış olayım. Davul oğlum bu davul hafife alma. Melodi olmadan müzik yaparsın ama ritm olmadan müzik yapamazsın. Bunu keman çalan bir insan olarak söylüyorum sana.

Site, apartman, yönetici, şikayet. Yazlığa giderken üstüne çarşaf örtülmüş kanepe gibi odanın ortasında duran bir davul. Bir gencin hayallerinin sonuna hoş geldiniz.

Elektroniğe bir şans daha versen. Müzik mağazasında bir denesen. Bak bütün aklındaki sorulara bir cevabı var elektroniğin.

Ayrıca grubun en ilgisiz falan laflarını duymamış olayım. Davul oğlum bu davul hafife alma. Melodi olmadan müzik yaparsın ama ritm olmadan müzik yapamazsın. Bunu keman çalan bir insan olarak söylüyorum sana.
Çok haklısınız biraz daha düşünmeye karar verdim.

Önerdiğiniz bir model var mıdır?

Son düzenleme:
Akustik davulun apartmanda imkanı yok.
Elektronik setlerde ise üst seviye modeller dışında gerçek davul tuşesi alamamaktan şikayetçi benim bugüne kadar çalıştığım tüm profesyonel davulcular. Yani en az 10-15 bin arası bayılacaksınız.

bir de; elektronik davul kick pedalının mekanik vuruşu çekiç sesini andırıyor ve gürültü yaratıyor. Bir arkadaşımın komşusu kapıyı çalıp "-sizin evde tadilat ne zaman bitecek ?"diye sormuştu.

Kot-1 dairesinde oturduğum zamanda akustik davulu cok rahat çalabiliyorken 3.kat daireye taşındığımda davulu taş çatlasın 5 kere çalmamışımdır ve satmak zorunda kaldım. Şiddetle yamaha ya da roland eletkronik bateri almanı tavsiye ederim. Hem seni uzun yıllar götürür ve kalitesinden ödün vermez.

Kot-1 dairesinde oturduğum zamanda akustik davulu cok rahat çalabiliyorken 3.kat daireye taşındığımda davulu taş çatlasın 5 kere çalmamışımdır ve satmak zorunda kaldım. Şiddetle yamaha ya da roland eletkronik bateri almanı tavsiye ederim. Hem seni uzun yıllar götürür ve kalitesinden ödün vermez.
Ben de giriş katta oturuyorum ama insanların rahatsız olacağına eminim.
Akustik davulun apartmanda imkanı yok.
Elektronik setlerde ise üst seviye modeller dışında gerçek davul tuşesi alamamaktan şikayetçi benim bugüne kadar çalıştığım tüm profesyonel davulcular. Yani en az 10-15 bin arası bayılacaksınız.

Bir de; elektronik davul kick pedalının mekanik vuruşu çekiç sesini andırıyor ve gürültü yaratıyor. Bir arkadaşımın komşusu kapıyı çalıp "-sizin evde tadilat ne zaman bitecek ?"Diye sormuştu.

Carlsbro CSD600 Mesh Elektro Davul Seti (CSS1+ DCN2) | doremusic bu model iyi midir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı