Her mikrofonda farklı bir değer uygulamak lazım o zaman. Bende bu şekilde karşıya ses gitmiyor, istersen 100 olan seviyeyi 80'lere 70'lere çekmeyi dene.
Anakartın için şu sürücüyü buldum, istersen güncelleyip tekrar Realtek Audio Console çalıştırmayı deneyebilirsin. Yazılımı çalışsa her şey oradan ayarlanır ama nedense senin sistemde açılmıyor.
Burada ses sürücüsüyle alakalı bir seçenek görünmüyor. En temizi aygıt yöneticisinden Realtek ses sürücüsünü silmek. Daha sonra linkteki sürücüyü kurabilirsin.
Hocam o zaman bu yöntem sizde çalışmıyor. Anakartın orjinal ses sürücüsünü tekrar kurun, aslında bu şekilde o yazılımı otomatik kurması lazım ancak nedense sizde çalışmıyor.
Hocam o zaman bu yöntem sizde çalışmıyor. Anakartın orijinal ses sürücüsünü tekrar kurun, aslında bu şekilde o yazılımı otomatik kurması lazım ancak nedense sizde çalışmıyor.
Tamamdır bende şimdi onu yapıyordum.
Realtek Audio konsol bu makineyi desteklemiyor hatası tekrar geldi ve videodaki sesi mikrofon hala algılıyor.
Anlamadım neden böyle oluyor önceden olmuyordu.
Realtek'in kendi sitesinden indirmeye çalışıyorum fakat KB hızda indiriyor sitede sıkıntı var.