Akustik gitarın üst eşiği çatladı

Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı
Dün çalarken birden ince mi teli üst eşiğin içine doğru girdi ve eşik çatladı mi teline vurduğumda sanki kapo takılmış ama tam yerleşmemiş gibi bir ses geliyor. Eşik değişmem mi lazım? Bir çözümü var mı?

Eşiğin içine doğru girdiği için ilk 3-4 perdeye temas ediyor.

@Single_factor hocam konu hakkında çok bilginiz var mı fotoğraf atabilirim isterseniz.

Son düzenleme:
Hiç bir şey anlamadım. Fotoğraf şart.

Hocam merhaba konuyu hortlatıyorum zuhal müziğe götürdüğünüzde direkt olarak bakımını yapıyorlar mı? Yani biz bakamayız edemeyiz gibi bir durum söz konusu oluyor mu?

Hiç önemli değil hocam, zuhal müziğe gittiğimde üst eşik değişmediklerini söylediler ama daha önce aradığımda getirin değişiriz demişlerdi bende bana daha önce böyle dediniz dedim ve tek kelime etmeden yapmaya başladılar galiba çalışanlarla alakalıydı benden geçen yıl 300 TL aldılar ve kemik değil plastik eşik taktılar.

Hocam benim gitardan da fırrrrrr diye sanki böyle rüzgar sesi gibi bir ses geliyor tellere vurunca. Eşikten kaynaklı diye düşünüyorum sizce değiştirirler mi? Gidip bir soracağım.

Hocam benim gitardan da fırrrrrr diye sanki böyle rüzgar sesi gibi bir ses geliyor tellere vurunca. Eşikten kaynaklı diye düşünüyorum sizce değiştirirler mi? Gidip bir soracağım.

Sanmıyorum ama şubeye göre değişebilir denemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…