Akvaryum almaya korkmak

Anoka

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Vakti zamanında fanusta küçüklüğümden berri besleme yaptım. Şu anda da 2 tane Japon'um var Hale ile Selin 😄. Biliyorum onlar için fanus uygun değil ama yapacak bir şeyim yok. Akvaryum almayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum. Akvaryum patlama vidoları içimi alıp götürüyor. Neden patlar?

Adam gibi camdan veya plastik alaşımdan kesinlikle patlamaz.
Akvaryum camını temizlerken veya yerinde iken darbe ile çatlatırsanız doğal olarak patlama dediğiniz şey olur. Gayet doğal. Ayrıca buna buna patlama değil kırılma denir. :)

Hocam bende Japon balığı besliyorum 1 yıl fanusta yaşadığı için kör oldu elimle yemledim ama bir süre sonra parazit geçirdi ve öldü. Balıkların sağlığı için lütfen pipo filtreli balık başı 30 litre düşecek şekilde dipte de balıklar için kum olacak şekilde bir akvaryum dizin hayvana eziyet etmeyin.

Merhaba. Vakti zamanında fanusta küçüklüğümden berri besleme yaptım. Şu anda da 2 tane Japon'um var Hale ile Selin 😄. Biliyorum onlar için fanus uygun değil ama yapacak bir şeyim yok. Akvaryum almayı düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum. Akvaryum patlama vidoları içimi alıp götürüyor. Neden patlar?
Akvaryumların patlama sebepleri 3 e ayrılır bence:
1.Silikonla alakalı.
2.Camın litresine göre ince olması.(Cam kalınlığını litreye göre ayarlarsan problem olmaz.)
3.Akvaryumun tabanından esneyerek çatlaması.(Akvaryum altına sert strafor koyuluyor bunun için genelde)

Evde 12 yıldır akvaryum var. Ayak altında bir yerde olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz.
Fotoğrafını atar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı