Akvaryum Gaming kasa alınır mı?

O yeten kulelerin fiyatları dudak uçuklatıyor o yüzden onlara hiç girme gereği duymadım açıkçası o yüzden sıvı soğutmaya yönel dedim bir de sıvı soğutmaların yapım teknolojisi artık çok daha iyi dandik firmalar bile çoğu işlemciyi stabil tutabilir hale geldi.

ASUS GT 502 Horizon beyaz aldim fiyati uygun yakalayinca

O yeten kulelerin fiyatları dudak uçuklatıyor o yüzden onlara hiç girme gereği duymadım
1500 tl. Ekranlisi 2000TL 360 mm sivi sogutmalarin bazilariyla ayni performansi veriyor. Bazilarini tokatlıyor

maların yapım teknolojisi artık çok daha iyi dandik firmalar bile çoğu işlemciyi stabil tutabilir hale geldi
Dedigim gibo thermalright aslinda tam yetiyor 9900x için. Cinebench R23 testinde bile cok az yuzde 2 3 oraninda termal darboğaz yapiyor.
Hal böyleyken normal is icin kullanimlarda veya oyun oynarken asla termal darbogaz yapmaz.

Ama 9950x icin yeterli degil tabiki. Ve sivi sogutmalar 10 derece daha iyi sogutuyor

Asıl almak istediğim kasa buydu benim de... Zamanında ekran kartına para verince çok sıkışmamak için vazgeçmiştim.
Bende bayagi bi zorlandim karar verirken. Fiyati biraz tuzlu asuslarda

Cinebench çooook başka bir şey %2 3 abartılacak bir şey değil. Zaten yetiyorsa ve kullanıcıyı üzmüyorsa her ürün mübahtır.

Güncel olarak gamemaster F7'nin son hali bu ufak makyajlamalar var tabii ama Giresun'daki sıcaklığı ve oynadığım oyunu ele alırsak bana çok çok yeterli.

Dosya Ekleri

• 2025-06-02 10-39-30.PNG
    858,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 2025-06-02 10-39-26.PNG
    849,9 KB · Görüntüleme: 66
Cok iyi duruyor. Maşallah.
Giresuna bir kere gittim çok hoşuma gitti memleketimde gibi hissettim

Akvaryum kasaların soğutması iyi değil yazılmış. Ne kadar ayıp. Hiç 4,5 fanın verdiği hava akışı ile minimum 9,10 fanın verdiği hava akışı bir mi olur. Fizik te bilinmiyor artık.

Kendim Asus tuf gt502 kasa kullanıyorum ve 10 fan kullanıyorum. Daha da profesyonel soğutma isteniyorsa bu kasa 13 fan desteği sunuyor. Soğutamayacağı ekran kartı işlemci yok. Fanları en düşük ayarda sessizce çalıştırdığım halde ısı yükselmiyor.

Kaç dereceleri görüyorsun? Soğutma olarak ne kullanıyorsun?
Bir de yan bölmede mi kullanıyorsun fan yoksa kasanın alt kısmında mı?
İşlemcim r7 7700X ateş parçası. Ekran kartım rtx4070S.

3 fan üstte egzoz, 3 fan yanda sıvı soğutma ızgarası, 3 fan altta ekran kartına üflüyor. 1 fan arkada egzoz. Fanların dizilişi bu şekilde. Fanların markası coolmoon. Gayet kaliteli iş çıkarıyorlar.
Rdr2 de ultra ayarlarda 2k . İşlemci ısısı 76 gördüm en fazla. Ekran kartı 71 gördüm.
Oyunun genelinde işlemci ısısı 67 civarında.
Ekran kartı ısısı 62 derecelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…