Arkadaşlar merhaba, akvaryum kasa almak istiyorum ama bir sıkıntı falan çıkar mı? Yani atıyorum, ekran kartı sığmaz, soğutması iyi olmaz ya da farklı bir şeyler olur mu? Pek bir bilgim yok çünkü.
Teşekkür ederim öneriniz ve yardımınız için.Akvaryum kasa, mesh kasaya göre kesinlikle serin çalışmaz. GPU boyutunu ölçüp kasa bilgilerinden GPU boyuna bakacaksın uygunmu değil mi diye. Sana örnek olarak Havn HS 420 atayım akvaryum kasa olarak, fakat ben de bunu alacaktım Mesh kasaya yöneldim NZXT H7 Flow 2024 çokda memnunum Her yerinden hava çıkışı ve girişi var. Termal değerleri mükemmel.
Dediğim gibi yapabilirsin görsel ve estetik olarak çok hoş, daha sık temizliğini yaparsın sorun olmaz. Kaliteli akvaryum kasaların termal performanslarıda çok iyi, GPU sığmama gibi bir durum yok çok geniş akvaryum kasalar mevcut.Teşekkür ederim öneriniz ve yardımınız için.
Zaten daha serin yada aynı performansta çalışmasını beklemiyorum sadece sorun çıkarmayacak şekilde çalışması bana yeter + şuan ki kasamdan bende gayet memnunum fakat akvaryum kasalar daha çok hoşuma gittiği için geçiş yapmayı planlıyordum.
Sağolun hocam.Dediğim gibi yapabilirsin görsel ve estetik olarak çok hoş, daha sık temizliğini yaparsın sorun olmaz. Kaliteli akvaryum kasaların termal performanslarıda çok iyi, GPU sığmama gibi bir durum yok çok geniş akvaryum kasalar mevcut.
Lianli, NZXT, Deepcool kasalara bakabilirsin. Sana rehber edecek güzel bir kanalda bıraktım güzel içerikleri var.Sağolun hocam.
Peki başka önerdiğiniz kasalar var mı ?
SağolunLianli, NZXT, Deepcool kasalara bakabilirsin. Sana rehber edecek güzel bir kanalda bıraktım güzel içerikleri var.
![]()
TekTherapy
Hi there, ð Welcome to our 'TekTherapy' Official YouTube Channel! We are Nicole and Ronnie and create #ASMR #pcbuild Videos for you! ð Web: https://www.tektherapy.eu/ Thank you for visiting our channel, click the "SUBSCRIBE" button to stay connected with this channel. Subscription Linkð...www.youtube.com
Bakmıştım hocam buna araştırırken cidden güzel kasaymış teşekkür ederim önerin için.400mm ekran kartı ve 3 adet 360mm radyatör desteği var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.